Μεσολόγγι: Τσαντάκιας τραυμάτισε ηλικιωμένη και έκανε διαρρήξεις

Μεσολόγγι: Τσαντάκιας τραυμάτισε ηλικιωμένη και έκανε διαρρήξεις

Έριξε μια 65χρονη στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα

astynomia-gynaika-ena
Μέσα σε λίγες ώρες ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τα στοιχεία του τσαντάκια που «γκρέμισε» στο έδαφος μια 65χρονη πεζή στο Μεσολόγγι, το απόγευμα της Τετάρτης και η σύλληψή του οδήγησε στην εξιχνίαση και δυο διαρρήξεων που είχε διαπράξει πριν από ένα και δυο μήνες.

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την τσάντα και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ωστόσο με την περιγραφή που έδωσε οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ανακάλυψαν τα στοιχεία του 28χρονου Έλληνα δράστη, τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα και τον συνέλαβαν.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο αδίστακτος νεαρός, μαζί με έναν 30χρονο συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί, είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στο Αιτωλικό στις 21 Φεβρουαρίου και είχαν κλέψει 1.500 ευρώ, ενώ μόνος του ο 28χρονος είχε διαρρήξει και ένα οπωροπωλείο στο Μεσολόγγι στις 20 Ιανουαρίου και είχε αρπάξει κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 100 πακέτα τσιγάρα, 40 συσκευασίες καπνού και 80 ευρώ.

Ο νεαρός κακοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ληστείας, πρόκληση σωματικής βλάβης και κλοπές. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης