Κομοτηνή: 23χρονη έστελνε χασίς με... courier σε 28χρονο
Ταχυδρομικό αλισβερίσι με χασίς αποκάλυψαν οι αστυνομικοί, όταν εντόπισαν σε μεταφορική εταιρεία ένα ύποπτο δέμα που προερχόταν από την Αθήνα
Μάνος Τσαγκαράκης
Ταχυδρομικό αλισβερίσι με χασίς ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κομοτηνή, όπου εντόπισαν σε μεταφορική εταιρεία ένα ύποπτο δέμα που προερχόταν από την Αθήνα και, μόλις πήγε να το παραλάβει ένας 28χρονος Έλληνας, τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες.
Στο δέμα υπήρχε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66 γραμμαρίων, την οποία του είχε στείλει μια 23χρονη Ελληνίδα κάτοικος Καματερού. Η κοπέλα συνελήφθη το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίων Αναργύρων– Καματερού στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν άλλα μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,8 γραμμαρίων, ένα κουτί και μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα άγνωστης υφής βάρους 9,6 γραμμαρίων και ένας θρυμματιστής.
Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και ένα Ι.Χ. Αυτοκίνητο και 40 ευρώ, ενώ η 23χρονη μετήχθη στη Κομοτηνή και παραπέμφθηκε μαζί με τον 28χρονο στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για αποστολή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς