Κρήτη: Άνοιξε τρύπα στο Κουμ Καπί και «κατάπιε» καφετέρια
Η τρύπα άνοιξε στην Ακτή Μιαούλη και όπως αναφέρει το cretapost.gr, χθες το βράδυ περαστικοί στο σημείο αντίκρισαν μια μικρή τρύπα και ειδοποίησαν το Λιμενικό
Με ανοικτό το στόμα έμειναν σήμερα το πρωί περαστικοί και καταστηματάρχες στο Κουμ Καπί όταν βρέθηκαν μπροστά σε μία τεράστια τρύπα που στην ουσία «κατάπιε» μέρος καφετέριας στην παραλία στην Κρήτη.
Η τρύπα άνοιξε στην Ακτή Μιαούλη και όπως αναφέρει το cretapost.gr, χθες το βράδυ περαστικοί στο σημείο αντίκρισαν μια μικρή τρύπα και ειδοποίησαν το Λιμενικό.
Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει και να προλάβει τη σημερινή εξέλιξη.
Περίπου στις 7.30 το πρωί, ο δρόμος «βούλιαξε».
Ευτυχώς δεν βρισκόταν κάποιος στην περιοχή και αποφεύχθη κάποιος τραυματισμός.
Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, η Sakellaris Ανατομικά προσφέρει υποδήματα που συνδυάζουν άνεση, ποιότητα και στυλ, ειδικά κατασκευασμένα για να στηρίζουν κάθε μας βήμα με αυτοπεποίθηση.
Το Kykloi by Priceless ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας – είναι ένας χώρος που αξίζει να ανακαλύψει κανείς, όχι μόνο για τις γευστικές του προτάσεις, αλλά και για τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής φιλοξενίας που εκφράζει.