Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» του 20χρονου με αυτισμό: Αντί να μεταφερθεί στην Κόρινθο, επέστρεψε πίσω στο Δρομοκαΐτειο

droomoatite-new-1

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, στις 10:30 ο 20χρονος παρελήφθη από ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό και μισή ώρα αργότερα εγκαταλείφθηκε ξανά στο προαύλιο του νοσοκομείου

Δεν έχει τέλος ο «Γολγοθάς» για τον 20χρονο με αυτισμό ο οποίος νοσηλευόταν τους τελευταίους πέντε μήνες στο Βελισσάρειο τμήμα στο Δρομοκαΐτειο.

Αν και την Παρασκευή - μετά τη δημοσιοποίηση από το protothema.gr της περιπέτειάς του και των συνθηκών νοσηλείας του - ανακοινώθηκε στη μητέρα του ότι τη Δευτέρα θα μεταφερόταν σε οικοτροφείο για αυτιστικά παιδιά στην Κόρινθο, όχι μόνο δεν συνέβη αυτό αλλά το παιδί κατέληξε, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, μόνο του στο προαύλιο του νοσοκομείου χωρίς κανείς να έχει ενημέρωση γι' αυτό.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας στο Δρομοκαΐτειο έφτασε ένα όχημα με μια κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο από τη δομή της Κορίνθου που παρέλαβε τον 20χρονο.

Μισή ώρα αργότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, το όχημα επέστρεψε και το παιδί αφέθηκε μόνο του στο προαύλιο χώρο του Δρομοκαΐτειου χωρίς κανείς να ενημερώσει γι' αυτό και χωρίς κανείς να δώσει μια εξήγηση γιατί συνέβη αυτό.

Μετά την εξέλιξη αυτή η μητέρα του 20χρονου ετοιμάζει αναφορά στο υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Εργασίας, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται οι δομές πρόνοιας όπως αυτή της Κορίνθου.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Spy

..." Βρωμοκαΐτειο"..

Δεν υπάρχει άλλη χώρα σαν...

Την Ελλάδα... Όλα εδώ συμβαίνουν... Ήμαστε η χειροτερη και πιο διευρυμένη χώρα του κόσμο με τους πιο κακούς ανθρώπους στο κόσμο που μισεί ο ένας τον άλλο! Χώρα που δεν σεβάστηκε τίποτα ούτε την ιστορία, ούτε την θρησκεία ούτε την οικογένεια ούτε τον συνάνθρωπο και συμπολίτη που χρειάζεται βοήθεια.

PANAGIOTIS

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΥΡΙΖΑ

Άλλα λένε και άλλα κάνουν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kallierfeies

Οι πληρωμές του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης μέχρι τώρα έχουν φτάσει τα 1,7 δισεκατομμύρια δημόσια δαπάνη και αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους να έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια, ενώ για το έτος 2018, θα έχουν φτάσει πάνω από 670 εκατομμύρια, τόνισε ο κ. Αραχωβίτης

Kalavryta

«H σφαγή των Καλαβρύτων παραμένει ανοιχτή πληγή και συμβολίζει μέχρι και σήμερα εκατοντάδες παρόμοιων, διαπραχθέντων στην Ελλάδα, εγκλημάτων, από το Δίστομο μέχρι την Κάνδανο», αναφέρεται στο άρθρο της Deutschlandfunk

xrch0

Από τις σχετικές καταγραφές τελευταίων χρήσεων του οπλισμού του Τμήματος, προκύπτει ότι ένα από αυτά «χάθηκε» περιέργως τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ άλλο ένα... εξαφανίστηκε, εξίσου μυστηρίωδως, προ δύο-τριών εβδομάδων

14