Σοκ στη Λαμία: Μαθητής γυμνασίου πυροβόλησε μέσα στο σχολείο του

Σοκ στη Λαμία: Μαθητής γυμνασίου πυροβόλησε μέσα στο σχολείο του

 Ο 13χρονος δικαιολογήθηκε ότι ήθελε να τρομάξει έναν άλλο μαθητή που... έτρεμε σαν το ψάρι, επειδή παρενόχλησε τη φίλη του

sx_09
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που αναστάτωσε ένα Γυμνάσιο στη δυτική Λαμία, στις τουαλέτες του οποίου βγήκε... πιστόλι και μάλιστα από έναν 13χρονο μαθητή της Β΄ γυμνασίου, ο οποίος βρήκε αυτόν τον ανορθόδοξο και επικίνδυνο τρόπο να υπερασπιστεί μια φίλη του!

Ο πυροβολισμός που ακούστηκε από τις τουαλέτες του σχολείου έκανε τους καθηγητές και τους συμμαθητές του «άγουρου» πιστολέρο να τρέξουν να δουν τι συνέβη. Εκεί βρήκαν τον μαθητή να κρατάει στα χέρια του το όπλο που είχε εκπυρσοκροτήσει και, ευτυχώς, ήταν κρότου– λάμψης! Ο 13χρονος δικαιολογήθηκε ότι ήθελε να τρομάξει έναν άλλο μαθητή που... έτρεμε σαν το ψάρι, επειδή παρενόχλησε τη φίλη του.

Στο σχολείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που προσήγαν τον 13χρονο και τον πατέρα του και ενημέρωσαν για το συμβάν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας. Εκείνος, έδωσε εντολή να αφεθούν και οι δυο ελεύθεροι και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του μικρού για παράβαση του νόμου περί όπλων και σε βάρος του πατέρα για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράβασης της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης