Αγρίνιο: Δεύτερο χειρουργείο για την 19χρονη - Οργή των συγγενών της

Αγρίνιο: Δεύτερο χειρουργείο για την 19χρονη - Οργή των συγγενών της

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα Ιωαννίνων» - «Η αστυνομία θα έπρεπε να έχει προνοήσει, έτσι ώστε να μην καταφέρουν οι αντιεξουσιαστές να φτάσουν στο κέντρο της πόλης», λέει στο ΘΕΜΑ 104,6 FM, δημοσιογράφος του Αχελώος TV

poreia-fyssas-7
Την πιο δύσκολη διαδρομή της ζωής της διανύει η 19χρονη Μαρία που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στο Αγρίνιο, μετά την πορεία για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η Μαρία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα Ιωαννίνων» και έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, ενώ τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε δεύτερη. Δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά κρανιακά κατάγματα.

Το κορίτσι, είχε μόλις βγει διάλειμμα από το φροντιστήριό της και είχε καθίσει μαζί με δύο φίλες της σε ένα παγκάκι. Την ίδια ώρα γινόταν το συλλαλλητήριο για τον Παύλο Φύσσα. Τα ανυποψίαστα κορίτσια δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν όταν ξεκίνησε ο πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και τις αστυνομικές δυνάμεις. Ετσι, η Μαρία δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο είτε από πέτρα είτε από φωτοβολίδα και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος.
Αγρίνιο: Τραυματισμός γυναίκας μετά από επεισόδια

Ο δημοσιογράφος από το τοπικό κανάλι της πόλης του Αγρίνιου, Παντελής Κούτσικος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 FM, μίλησε, από το ρεπορτάζ του, για την κατάσταση της υγείας της 19χρονης, η οποία, όπως ανέφερε,  είναι σε καλή κατάσταση αιμοδυναμικά. Την ίδια ώρα, επιβεβαίωσε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή η Μαρία περνά τη πιο σκληρή δοκιμασία της ζωής της. 

Κλείσιμο
Ο Παντελής Κούτσικος, μιλώντας στον Γιάννη Μακρυγιάννη και τον Μάκη Πολλάτο, σχολίασε το τραγικό περιστατικό και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε τη μοιραία νύχτα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, την πλατεία Δημοκρατίας. 

Όπως ο ίδιος είπε, η αστυνομία θα έπρεπε να έχει προνοήσει, έτσι ώστε να μην καταφέρουν οι αντιεξουσιαστές να φτάσουν στο κέντρο της πόλης, στην «καρδιά» της πλατείας. Τέλος, τόνισε, πως μέχρι και αυτή την ώρα από την αστυνομία δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.   «Έχουν γίνει 25 προσαγωγές και 7 συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αγρίνιο. Για την υπόθεση της 19χρονης και τον βαρύ τραυματισμό της έχει σχηματιστεί δικογραφία», κατέληξε. 

Την  ίδια ώρα, την οργή του για το σοβαρό τραυματισμό της αδελφής του εξέφρασε με μια ανάρτησή του στο facebook ο αδελφός της Μαρίας. Ο νεαρός γράφει ότι φασισμός είναι αυτό που συνέβη στην αδελφή του. Ειδικότερα, έγραψε: Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε.

maria-aderfos01



poreia-fyssas-10


poreia-fyssas-7
fyssas-poreia-agrinio1
poreia-fyssas-3
poreia-fyssas-4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης