Σαμπάχ: Η ΜΙΤ ανακάλυψε την ομάδα - 200 Έλληνες και Αμερικανοί πράκτορες προστατεύουν τους «8»

Σαμπάχ: Η ΜΙΤ ανακάλυψε την ομάδα - 200 Έλληνες και Αμερικανοί πράκτορες προστατεύουν τους «8»

Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ακόμη ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί έδωσαν ευαίσθητες πληροφορίες για τον τουρκικό στρατό

sampax-ellines-kai-amerikanoi-praktores-prostateuoun-tous-8_w_l
Ομάδα 200 πρακτόρων, αξιωματικών και αστυνομικών ίδρυσαν Αθήνα και Ουάσινγκτον, με στόχο να προστατεύσουν τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα από τυχόν επιχειρήσεις απαγωγής από την Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Σαμπάχ, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Σαμπάχ η ΜΙΤ έχει ανακαλύψει τη δημιουργία αυτής της ομάδας ασφαλείας και πως το κόστος της φτάνει στο ένα εκατομμύριο δολάρια το μήνα. Η εφημερίδα υποστηρίζει ακόμη ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί έδωσαν ευαίσθητες πληροφορίες για τον τουρκικό στρατό στις ελληνικές αρχές.

Οι πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι «η απόφαση προστασίας λήφθηκε ως αντάλλαγμα για σημαντικές πληροφορίες που έδωσαν οι οκτώ Γκιουλενιστές στρατιωτικοί πουλώντας τη χώρα τους», και πως στη συνέχεια αποφασίστηκε να ανεβεί ο αριθμός της φρουράς προστασίας τους από 30 στα 200 άτομα.
Untitled_328
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης