Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε νωρίτερα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου όπου ένας 57χρονος έχασε τη ζωή του καθώς συγκρούστηκε με τη μηχανή του με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα όταν ο μοτοσικλετιστής, κινούμενος με το δίκυκλο επί της λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, στο ρεύμα προς Άλιμο, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό το οποίο ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έστριβε προς την οδό Αττάλου.
Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και ο δικυκλιστής βρέθηκε στο οδόστρωμα, κάτω από το φορτηγό, έχοντας ακόμα σφυγμό.
Ο 57χρονος, υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου και πατέρας τριών παιδιών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events