Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ στο ΘΕΜΑ 104,6: Μέχρι τις 22:30 της Δευτέρας είχαμε παραλάβει 4 νεκρούς από το Μάτι

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ στο ΘΕΜΑ 104,6: Μέχρι τις 22:30 της Δευτέρας είχαμε παραλάβει 4 νεκρούς από το Μάτι

«Μετά σταμάτησε η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ γιατί ενεργοποιηθηκε το σχέδιο ανθρώπινων απωλειών» είπε για όσα συνέβησαν στο Μάτι πριν την έναρξη της κυβερνητικής σύσκεψης

akmena-cars-new
Σε νέες αποκαλύψεις για το τι προηγήθηκε του κυβερνητικού σόου που στήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής παρουσία του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Από τις 20:41 που δόθηκε η πρώτη κληση από την πυροσβεστική κατά διαστήματα έρχονταν πληροφορίες ότι βρέθηκαν 4 άτομα απανθρακωμένα. Εμείς τους πρώτους τέσσερις νεκρούς τους παραλάβαμε από τις 21:50 μέχρι τις 22:30» αποκάλυψε ο κ. Μαθιόπουλος ενώ η κυβερνητική σύσκεψη ξεκίνησε στις 23:30 το βράδυ της «μαύρης Δευτέρας».

Όπως εξήγησε «μετά σταμάτησε η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ γιατί δόθηκε εντολή από το συντονιστικό κέντρο που ήταν όλοι οι υπουργοί και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ καθώς ενεργοποιηθηκε το σχέδιο ανθρώπινων απωλειών έτσι ώστε να ταυτοποιούνται οι νεκροί».

Κατά τον κ. Μαθιόπουλο «λογικά για να πήρε την εντολή ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών (σ.σ. να σταματήσει η παραλαβή νεκρών από το ΕΚΑΒ), την εντολή έδωσε ο κ. Πολάκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης