Ακόμη και... καραμέλες με χασίς διακινούσαν την Καβάλα!

Ακόμη και... καραμέλες με χασίς διακινούσαν την Καβάλα!

Οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες σε δύο Έλλήνες ηλικίας 66 και 42 χρόνων, κατέσχεσαν 25 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 75,6 γραμμαρίων, 17 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 501,3 γραμμαρίων, 28 σπόρους παραισθησιογόνου μανιταριού, μια καραμέλα εμποτισμένη με χασίς και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές

Kavala-narkwtika
Απ' όλα είχε ο... μπαξές δυο Ελλήνων ηλικίας 66 και 42 χρόνων που συνελήφθησαν ανήμερα της Παγκόσιμας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, όπου διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς σε όλες τις μορφές του, ακόμη και σε... καραμέλες, καθώς και παραισθησιογόνα μανιτάρια!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που πέρασαν χειροπέδες στους δράστες, κατέσχεσαν στα σπίτια τους 25 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 75,6 γραμμαρίων, 17 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 501,3 γραμμαρίων, 28 σπόρους παραισθησιογόνου μανιταριού, μια καραμέλα εμποτισμένη με χασίς και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και 900 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματός τους.

*** Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 24χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή του οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18,76 γραμμαρίων, καθώς και άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο νεαρός προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του διοκγραφία για διακίνηση με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης