Έκλεψε σκάφος στον Βόλο και το έκρυψε στη Ναύπακτο!

Έκλεψε σκάφος στον Βόλο και το έκρυψε στη Ναύπακτο!

Έκλεψε ένα σκάφος στο Βόλο και το μετέφερε σαν... κύριος με τρέιλερ στη Ναύπακτο

astynomia_2
Σαν… κύριος μπήκε ένας 53χρονος από τη Λάρισα σε έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Βόλο, όπου ήξερε ότι ήταν παρκαρισμένο το φουσκωτό σκάφος ενός 33χρονου με δύο εξωλέμβιες μηχανές, το ανέβασε με την ησυχία του σε ένα τρέιλερ και το μετέφερε στη… Ναύπακτο!

Η κλοπή του σκάφους έγινε κάποια στιγμή τις πρώτες έξι ημέρες του Ιουνίου και όταν την αντιλήφθηκε ο 33χρονος, την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Βόλου. Οι αστυνομικοί βρήκαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν το επίμαχο σκάφος να ρυμουλκείται από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και δεν άργησαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του κατόχου του. Ο 53χρονος εντοπίστηκε στην πόλη της Λάρισας και στο σπίτι του βρέθηκε μία από τις κλεμμένες εξωλέμβιες, η οποία κατασχέθηκε μαζί με δύο ψαροντούφεκα και είδη ρουχισμού που βρίσκονταν στο σκάφος και ανήκαν στον 33χρονο.

Ο δράστης αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε κρύψει το φουσκωτό σε μια κλειστή αποθήκη στην Ναύπακτο, όπου βρέθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον δικαιούχο μαζί με τα υπόλοιπα κλοπιμαία. Ο 53χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


volos_skafos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης