Αχαΐα: Μετανάστης διακινούσε χασίς μέσα σε... σπιρτόκουτα!

Αχαΐα: Μετανάστης διακινούσε χασίς μέσα σε... σπιρτόκουτα!

Ο αλλοδαπός αιφνιδιάστηκε όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ξαφνικά στην πόρτα του για να κάνουν έρευνα και δεν πρόλαβε να ξεφορτωθεί το παράνομο εμπόρευμά του

pat09
Ο τρόπος με τον οποίο διακινούνταν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχές της Αχαΐας από έναν 30χρονο μετανάστη για να μην δίνει στόχο, έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που άρχισαν να τον αναζητούν και διαπίστωσαν ότι κατοικούσε σε ένα παράπηγμα στα Σαγαίικα.

Ο αλλοδαπός αιφνιδιάστηκε όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ξαφνικά στην πόρτα του για να κάνουν έρευνα και δεν πρόλαβε να ξεφορτωθεί το παράνομο εμπόρευμά του. Εκτός από δυο συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 328 γραμμαρίων, βρέθηκαν στο παράπηγμα τρία σπιρτόκουτα με δόσεις κάνναβης βάρους πέντε γραμμαρίων τα οποία είχε ετοιμάσει για πώληση.

Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν 600 ευρώ που είχε βγάλει από τις πωλήσεις ο 30χρονος, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης