Όχημα που μετέφερε παράτυπους μετάναστες συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα και εξετράπη της πορείας του στον κόμβο της Μέστης στην Εγνατία οδό, μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής το απόγευμα της Τρίτης (21/07)/
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ασθενοφόρα τα οποία πήραν τους τραυματίες προκειμένου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Τα συνεργεία διάσωσης που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου, απεγκλώβισαν 13 παράτυπους μετανάστες και τον Έλληνας διακινητή. Οι 13 μετανάστες έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Οι δυο εκ των τραυματιών, ένας άνδρας και μια γυναίκα, είναι βαριά τραυματισμένοι.
Η Αστυνομία αναζητά το προπορευόμενο όχημα. Προσωρινά, το τμήμα της Εγνατίας οδού, προς Κομοτηνή είναι κλειστό. Η κυκλοφορία γίνεται από τις Σάπες.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.