Θεσσαλονίκη: Βροχή ενάμιση μήνα έπεσε μέσα σε μία ώρα το μεσημέρι
Η βροχή έφτασε τα 72,4 χιλιοστά σε μια ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ η μέση βροχόπτωση το Μάιο είναι μολις 44,4 mm – Θεαματική βουτιά της θερμοκρασίας
Υψηλή βροχόπτωση κατέγραψε ο νέος σταθμός του Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης, που μετρά μόλις μια εβδομάδα λειτουργίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο σταθμός κατέγραψε ένα μεγάλο ύψος βροχής με 72,4 χιλιοστά μέσα σε μία μόνον ώρα, σήμερα το μεσημέρι. Η θερμοκρασία μειώθηκε θεαματικά από τους 23 στους 13 βαθμούς Κελσίου. Η μέση ένταση βροχόπτωσης δεκαλέπτου ήταν τα 30 χιλιοστά.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα Κλιματικά δεδομένα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η μέση βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη (στοιχεία του σταθμού μέτρησης στη Μίκρα) φθάνει το Μάιο τα 44,4 mm. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέσα σε μία ώρα σήμερα έπεσε νερό που αντιστοιχεί περίπου σε διάστημα ενάμιση μήνα!
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή