Στα Γιάννενα συνελήφθη Αλβανός διαρρήκτης που αναζητούνταν στο Βέλγιο

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στη Νέα Καρβάλη με 5,6 κιλά κάνναβη

Ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στο Βέλγιο και παραμένει υπό κράτηση

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ήταν υπεύθυνη για μια σειρά από διακεκριμένες κλοπές οι οποίες είχαν γίνει από το 2014 ως το 2015 στο Βέλγιο, ήταν ένας 32χρονος Αλβανός που είχε καταφέρει να αποφύγει την σύλληψη και είχε φτάσει στα Ιωάννινα, όπου βρήκε καταφύγιο.

Μετά από τρία χρόνια αναζητήσεων, ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην ηπειρώτικη πόλη και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης βελγικών αρχών. Ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, που κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στο Βέλγιο και παραμένει υπό κράτηση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν στην πόλη και έναν 63χρονο Έλληνα φυγόποινο λαθροϋλοτόμο. Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παραβάσεις του Δασικού Κώδικα και παράνομη υλοτομία, με συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Αλλά και στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου ένας 29χρονος Αλβανός ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα, παρ' όλο που εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Στο Δελβινάκι συνελήφθη και ένας 25χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων να βρίσκεται παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκιση τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τινα

Άλλος με την βάρκα μας?

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Σ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΟΥΝ !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε