Μιλάνε στο protothema.gr οι συγγενείς ενός εκ των δύο στρατιωτικών: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τα παιδιά μας
«Πιστεύουμε στο Θεό και ελπίζουμε όλα να τελειώσουν σύντομα. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από τις τηλεοράσεις και τα sites» λέει ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη
Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς των δυο στρατιωτικών που «συνελήφθησαν» από Τούρκους στρατιώτες και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη γειτονική χώρα.
Ο πατέρας και ο θείος του ενός μίλησαν στο protothema.gr γεμάτοι αγωνία για την τύχη του παιδιού τους: «Το μόνο που κάνουμε είναι υπομονή. Δεν έχουμε μάθει ούτε πώς έγινε, αλλά ούτε τι κάνει τώρα το παιδί μας» είπε ο πρώτος.
Και προσέθεσε: «Πιστεύουμε στο Θεό και ελπίζουμε όλα να τελειώσουν σύντομα. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε είναι από τις τηλεοράσεις και τα sites».
Ο θείος του, από την άλλη, είπε: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με το παιδί μας και θέλουμε να μάθουμε αν είναι καλά στην υγεία τους και τα δυο παιδιά. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ας είναι καλά στην υγεία τους τα παιδιά και τα διεθνή θέματα θα λυθούν».
Κλείσιμο
Ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ) Δημήτρης Κούκλατζης, οι συγγενείς του οποίου μίλησαν στο protothema.gr
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι