Ξεσκονίζουν τα ραντεβού Γκιόλια για την μοιραία ημέρα

Ξεσκονίζουν τα ραντεβού Γκιόλια για την μοιραία ημέρα

Ο άνθρωπος που χτύπησε το κουδούνι φαίνεται να γνώριζε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του 37χρονου δημοσιογράφου και ίσως τον είχε προσεγγίσει τις προηγούμενες ημέρες

Πέντε ληστείες στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής
Θέμα ωρών είναι να φτάσει στα γραφεία των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής η έκθεση του εργαστηρίου της ΕΛ.ΑΣ για τα όπλα που απεικονίζονται στη φωτογραφία που έστειλε η «Σέχτα Επαναστατών».

Οι αναλυτές της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως θα αποκομίσουν νέα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να συνθέσουν το παζλ που ακούει στο όνομα «Σέχτα Επαναστατών».

«Θα έχουμε με μεγάλη προσέγγιση τα αποτελέσματα για το που χρησιμοποιήθηκαν τα συγκεκριμένα όπλα», λέει πηγή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει, «με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν θα επαναπροσδιορίσουμε τις έρευνες».

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα «ξεσκονίζουν» τα ραντεβού που θα είχε ο Σωκράτης Γκιόλιας την ημέρα που δολοφονήθηκε καθώς θεωρούν πολύ πιθανό η οργάνωση να χρησιμοποίησε ως δόλωμα κάποιο όνομα για να τον κατεβάσει από το διαμέρισμα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, εκτιμούν πως ο άνθρωπος που του χτύπησε το κουδούνι γνώριζε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του 37χρονου δημοσιογράφου και ίσως να είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει τις προηγούμενες ημέρες.

Για τον λόγο αυτό περιμένουν να πάρουν κατάθεση από τη χήρα του Σωκράτη Γκιόλια ελπίζοντας πως ο δημοσιογράφος της είχε εκμυστηρευτεί κάτι που τον βασάνιζε ή τον προβλημάτιζε.

Επίσης θα κληθούν για διευκρινίσεις και οι δύο άντρες που χρησιμοποιούσε ο 37χρονος ως συνοδούς ασφαλείας σε μια ύστατη προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων για τον εντοπισμό των δραστών.

Λίστα πιθανών στόχων  

Εκτός από τις έρευνες για τον εντοπισμό της «Σέχτα Επαναστατών», οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτιάξουν μια νέα λίστα με πιθανούς στόχους της οργάνωσης.

Στόχος είναι να στήσουν ένα κλοιό προστασίας σε πρόσωπα ή κτίρια που πιθανόν να προσπαθήσουν οι τρομοκράτες να χτυπήσουν,.

Επίσης έχουν γίνει συστάσεις στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην ομάδα Δίας και τους έχουν δοθεί οδηγίες, τόσο για να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, όσο και να ενεργήσουν κατάλληλα σε περίπτωση που βρεθούν τετ α τετ με τα μέλη της οργάνωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης