Κλοπές καλωδίων από οικοδομές και κτήματα

Κλοπές καλωδίων από οικοδομές και κτήματα

Δεν προλαβαίνουν να ανταποκρίνονται στις καταγγελίες για κλοπή καλωδίων οι αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας! Η μόδα του «εύκολου μεροκάματου» που προσφέρουν τα χυτήρια για τον χαλκό, έχει εξαπλωθεί σε όλη την περιφέρεια όπου καθημερινά καταγράφονται νέα κρούσματα ...

Του έκλεψαν ακόμη  και τα παράθυρα !
Δεν προλαβαίνουν να ανταποκρίνονται στις καταγγελίες για κλοπή καλωδίων οι αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας! Η μόδα του «εύκολου μεροκάματου» που προσφέρουν τα χυτήρια για τον χαλκό, έχει εξαπλωθεί σε όλη την περιφέρεια όπου καθημερινά καταγράφονται νέα κρούσματα.

  • Στην Ρόδο, οι σπείρες που ασχολούνται με το παράνομο εμπόριο χαλκού εισέβαλαν στην οικοδομή νεοαναγειρόμενου ξενοδοχείου, όπου παραβίασαν την είσοδο της αποθήκης και έκλεψαν καλώδια αξίας 5.000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι της οικοδομής κατήγγειλαν την κλοπή στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου που διενεργεί προανάκριση.
  • Στην Καρδίτσα, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη ενός αγροκτήματος σε αγροτική περιοχή του Γραμματικού, το οποίο είναι ιδιοκτησία ενός 46χρονου που κατοικεί στην Σοφιάδα Δομοκού και έκλεψαν καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος μήκους 300 μέτρων και αξίας περίπου 4.000 ευρώ. Η κλοπή καταγγέλθηκε με πολλή καθυστέρηση στο αστυνομικό τμήμα Σοφάδων που διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης