Η Σαουδική Αραβία ζητά γιατρούς με μισθό €11.000 (αφορολόγητα)

 Η Σαουδική Αραβία ζητά γιατρούς με μισθό €11.000 (αφορολόγητα)

Oι Σαουδάραβες αναζητούν όλες τις ειδικότητες, ενώ προβλέπονται μπόνους παραγωγικότητας, αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, δωρεάν ιατρική περίθαλψη και πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα 

Γιατρός στην έρημο με μισθό 11.000 ευρώ. Οαση καριέρας και μηνιαίων απολαβών προσφέρει η Σαουδική Αραβία σε Ελληνες γιατρούς οι οποίοι εγκαταλείπουν το δημόσιο σύστημα υγείας για μια καλοπληρωμένη θέση εργασίας στο αραβικό βασίλειο. Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», δηλώνουν ότι μεταναστεύουν για οικονομικούς λόγους παρότι η νομοθεσία στη χώρα της Μέσης Ανατολής είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Εκατοντάδες γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων δήλωσαν συμμετοχή στο «κάστινγκ» που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο μεγάλος ιατρικός όμιλος της Σαουδικής Αραβίας Mouwasat για τη στελέχωση νοσοκομείων σε Ριάντ, Νταμάμ, Μεδίνα, Τζουμπάιλ και Κατίφ. Με βασικό κίνητρο τον αφορολόγητο μισθό που μπορεί να φτάσει ως 11.000 ευρώ τον μήνα, οι Σαουδάραβες αναζητούν έμπειρους γιατρούς με ειδικότητα για να στελεχώσουν ένα νέο νοσοκομείο, το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην πόλη Κομπάρ. Με εξαίρεση τους γενικούς ιατρούς, τους οδοντιάτρους, τους μικροβιολόγους - βιοπαθολόγους και τους ψυχιάτρους, οι Σαουδάραβες αναζητούν όλες τις ειδικότητες αρκεί ο υποψήφιος να είναι κάτω των 57 ετών, που είναι και το όριο που θέτει η σχετική νομοθεσία.Ο όμιλος Mouwasat διατηρεί δεκάδες εξειδικευμένα νοσοκομεία στη Σαουδική Αραβία, στα οποία απασχολούνται πολλοί Ελληνες γιατροί


Δέλεαρ αποτελεί φυσικά ο μισθός, που φτάνει περίπου στα 10.000 ευρώ για τους έμπειρους γιατρούς και στα 5.000 ευρώ για τους ειδικευμένους χωρίς προϋπηρεσία, ενώ προβλέπονται, μεταξύ άλλων, μπόνους παραγωγικότητας, αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, δωρεάν ιατρική περίθαλψη και επείγουσα περίθαλψη, δωρεάν πλήρως επιπλωμένα οικογενειακά διαμερίσματα σε συγκρότημα κοντά στο νοσοκομείο, με αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και δωρεάν μεταφορές. Ο όμιλος Mouwasat διατηρεί δεκάδες εξειδικευμένα νοσοκομεία σε πολυτελείς εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία, στα οποία απασχολούνται πολλοί Ελληνες γιατροί που πήραν τη μεγάλη απόφαση να μεταναστεύσουν κλείνοντας ακόμα και ιατρεία που διατηρούσαν επί χρόνια.
 
Η κυρία Λιλιάνα Ανδριώτη είναι γυναικολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο του Κατίφ. Στην Αθήνα εργάστηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, ενώ διατηρούσε και δικό της ιατρείο στη Νέα Ερυθραία. Πήρε την απόφαση να πάει στο αραβικό βασίλειο καθαρά για οικονομικούς λόγους. Οπως αναφέρει στο «ΘΕΜΑ», «είμαστε αρκετοί Ελληνες εδώ. Η ζωή έχει αρκετούς περιορισμούς για τις γυναίκες: δεν οδηγούν, πρέπει να παίρνουν πάντα ταξί και να φοράνε τη γνωστή αμπάγια που καλύπτει κάποια μέρη του σώματος. Παρ’ όλα αυτά, όταν έμαθα από δημοσιεύματα ότι ζητάνε γιατρούς, μίλησα με κάποιους συναδέλφους που ήταν ήδη εδώ και πήρα την απόφαση να έρθω. Απευθύνθηκα σε μια εξειδικευμένη εταιρεία, διότι μόνο μέσω εταιρείας μπορείς να έρθεις, και σήμερα εργάζομαι στο νοσοκομείο του Κατίφ. Το αποφάσισα λόγω της κρίσης και αφήνοντας πίσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Μας παρέχουν πολύ καλό μισθό, ένα μεγάλο σπίτι και πολλά έξτρα. Στην ανατολική πλευρά εργάζονται περισσότεροι Ελληνες. Εργαζόμαστε 8 ώρες, έξι μέρες την εβδομάδα. Τα νοσοκομεία προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι πολίτες είναι ασφαλισμένοι κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, ενώ και το κράτος έχει παροχές». Αξίζει να αναφερθεί ότι στη Σαουδική Αραβία τα δικαιώματα των γυναικών είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Δεν τους επιτρέπεται να κάνουν οτιδήποτε χωρίς την άδεια κάποιου άντρα πρώτου βαθμού συγγενείας άνω των 18. Απαγορεύεται να οδηγούν, να μιλούν με άντρες εκτός της οικογένειάς τους, να καπνίζουν δημοσίως και να ταξιδεύουν χωρίς τη γραπτή άδεια του «κηδεμόνα» τους. Στα καταστήματα δεν υπάρχουν δοκιμαστήρια, οπότε αγοράζουν ρούχα και αν δεν τους κάνουν, τα επιστρέφουν. 

Οι Ελληνες γιατροί μπορούν να εργαστούν μόνο στον ιδιωτικό τομέα

Ο κ. Μάριος Καμπούρης είναι γενετιστής. Εργάστηκε για 8 χρόνια στη Σαουδική Αραβία, ενώ τώρα είναι διευθυντής του Τμήματος Διαγνωστικής του DNA και της Κλινικής Γενετικής σε ένα καινούριο γυναικολογικό - παιδιατρικό νοσοκομείο στο Κατάρ. 

Ο ίδιος μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» περιγράφει τη ζωή δίπλα στην έρημο και εξηγεί γιατί οι Ελληνες γιατροί μπορούν να εργαστούν μόνο στον ιδιωτικό τομέα: «Επί 8 χρόνια εργάστηκα στο King Faisal Specialist Hospital & Research Center, στο Ριάντ, ένα δημόσιο νοσοκομείο. Οι περισσότεροι Eλληνες γιατροί που έρχονται στη Σαουδική Αραβία εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα γιατί στο Δημόσιο είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα. Τι εννοώ; Εδώ ο γιατρός επιβάλλεται να ανανεώνει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω ενός συστήματος ενημέρωσης. Εγώ, ας πούμε, είμαι γενετιστής με σπουδές στην Αμερική, στο Γέιλ συγκεκριμένα. Για να πάρω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος έπρεπε να δώσω εξετάσεις. To εντυπωσιακό εξωτερικό του νοσοκομείου Μouwasat στο Ριάντ

Κάθε τρία χρόνια πρέπει να ξαναδίνω εξετάσεις και μέσα σε αυτό το διάστημα, είτε κάθε μήνα, είτε κάθε δύο μήνες, να παρουσιάζω online δραστηριότητα: να κάνω μικροτέστ, να ενημερώνομαι online κ.τ.λ. Στην Ελλάδα αυτός ο θεσμός δεν υπάρχει. Τελειώνει ένας Ελληνας γιατρός το πανεπιστήμιο και δεν χρειάζεται να ενημερωθεί άμα δεν θέλει. Οταν λοιπόν τα δημόσια νοσοκομεία στη Σαουδική Αραβία θέλουν να προσλάβουν γιατρούς, ζητάνε να είναι board certified.

 Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν έχουμε τον θεσμό της διαρκούς ενημέρωσης για την ανανέωση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος, οπότε δεν μπορεί κάποιος Ελληνας να εργαστεί εύκολα στον δημόσιο τομέα». Αναφορικά με τον τρόπο ζωής προσθέτει «Στο Κατάρ είναι σαν να ζεις σε μια δυτική χώρα. Απλώς πρέπει να σέβεσαι τους ντόπιους νόμους. Στη Σαουδική Αραβία ήταν ζόρικα. Οι γυναίκες δεν οδηγούν, δεν υπήρχε θέατρο και κινηματογράφος, δεν μπορούσες να ντυθείς όπως ήθελες. Υπήρχαν γενικά περιορισμοί που πολλές φορές δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου».
Πολυτέλεια και εξυπηρέτηση στο ίδρυμα που προσελκύει γιατρούς από όλο τον κόσμο

Ο κ. Θωμάς Παπαγεωργίου είναι ορθοπεδικός και εργάζεται στο Mouwasat Hospital στο Κατίφ. Οπως λέει, «πήρα την απόφαση να έρθω στη Σαουδική Αραβία για προσωπικούς λόγους, αφήνοντας πίσω το ιατρείο μου στην Κατερίνη, όπου εργαζόμουν ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η ζωή εδώ είναι καλή, αν και μερικές φορές μπορεί να θεωρηθεί λίγο περιορισμένη».

Με μια σύντομη αναζήτηση στην ιστοσελίδα του ομίλου Mouwasat μπορεί κάποιος εύκολα να εντοπίσει πολλούς Ελληνες γιατρούς που εργάζονται στο αραβικό βασίλειο. Οι περισσότεροι, ωστόσο, δεν επιθυμούν να μιλήσουν και να δημοσιεύσουν τα στοιχεία τους, καθώς οι όροι του συμβολαίου τους αλλά και οι νόμοι της χώρας είναι απόλυτοι και αυστηροί.

 

Ο δρ Μάριος Καμπούρης, γενετιστής έχει εργαστεί για 8 χρόνια στη Σαουδική Αραβία

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ήδη δημοσιευμένα στοιχεία της επίσημης σελίδας του ομίλου, εργάζονται εκεί Ελληνες γυναικολόγοι, νευροχειρουργοί, καρδιολόγοι, οδοντίατροι, ορθοπεδικοί και χειρουργοί. Η πλειοψηφία των γιατρών κατείχε θέσεις σε δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας, όπως στο Ασκληπιείο Βούλας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης αλλά και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 Οι περισσότεροι έχουν μεταναστεύσει στην έρημο τα τελευταία χρόνια και ενώ, σύμφωνα με έρευνες, το φαινόμενο brain drain την περίοδο 2008-2016 κόστισε πάνω από 15 δισ. ευρώ στην υπερχρεωμένη Ελλάδα. Τόσα ξόδεψαν συνολικά το κράτος και οι ελληνικές οικογένειες για να προσφέρουν, μέσω των σπουδών, ένα καλύτερο μέλλον στη νέα γενιά.


 


ΣΧΟΛΙΑ (69)

Γιαννα

Η Σ. Αραβια δεν εχει σχεση με τα πολυ πιο ελευθερα Αραβικα Εμιρατα, το Καταρ και το Μπαχρειν. Μην τα βαζετε ολα σε ενα καλαθι. Επισης περα απο τον μισθο καλο θα ειναι να γνωριζει κανεις και το κοστο ζωης εκει το οποιο δεν ειναι καθολου χαμηλο. Προφανως και υπαρχουν μεγαλες δυσκολιες εξαιτιας των ηθων και της θρησκειας αλλα οταν καποιος δεν εχει εργασια ή δεν τα βγαζει περα με τον χαμηλο του μισθο, παει και υπο αυτες τις συνθηκες. Πλεον και εκει παιρνουν καλους υπαλληλους/επιστημονες και οχι οποιον ενδιαφερθει. Δεν καταλαβαινω τον εμπαιγμο και τα σχόλια προς καποιους που εφυγαν λες και ειναι προδοτες. Συνηθως ειναι μια δυσκολη αποφαση οταν παιρνεται. Οσοι παλι δεν θα το εκαναν, ειναι επισης απολυτα κατανοητο και σεβαστο και ουτε εκεινοι πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν κοροιδα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το υφος καποιων εδω μεσα που κανουν λες και τους φαγαν το φαί.

Προσοχή στα πλαστά ή αγορασμένα πτυχία!

Αγαπητοί φίλοι Σαουδάραβες, Τώρα που θα κρίνετε τους Έλληνες υποψηφίους που θα στελεχώσουν τα εξαίρετα σας νοσοκομεία, προσέξτε ιδιαίτερα μην προσλάβετε μαϊμού ιατρούς με πλαστά ή αγορασμένα πτυχία, που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών σας. Τέτοιους έχουμε πολλούς στην Ελλάδα, που είτε πλήρωσαν για να αποκτήσουν πτυχίο Ιατρικής από κάποιο μακρινό Πανεπιστήμιο Σοβιετικών Κομμουνιστικών Χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, είτε πλήρωσαν 300 ευρώ σε διεφθαρμένους Καθηγητές του ΑΠΘ για να περάσουν με άριστα πτυχιακές εξετάσεις ιατρικής, είτε λάδωσαν το αμαρτωλό ΔΙΚΑΤΣΑ για να νομιμοποιήσει την πλαστή φωτοτυπία πτυχίου τους, κτλ. Απορρίψτε άμεσα όσους φέρουν σφραγίδες ΔΙΚΑΤΣΑ, όσους σπούδασαν στην Ανατολική Ευρώπη, όσους πήραν πτυχίο από το ΑΠΘ, όσους δεν έχουν ούτε μία επιστημονική κλινική δημοσίευση σε αξιόπιστο διεθνές περιοδικό, τους 4.000 επίορκους που μιζώνονταν από τη Novartis, τους επιπλέον 2.000 Ορθοπεδικούς που λαδώνονταν από τη Depuy, τους υπερσυνταγογράφους, τους πρώην Στρατιωτικούς γιατρούς, για να μειώσετε τον θανάσιμο κίνδυνο.

Ομαλός

Η Ελλάδα φορολογεί και τα εισοδήματα που κάνει ένας Έλληνας στο εξωτερικό. Απλά φορολογεί το ποσοστό το οποιο δεν φορολογήθηκε έξω. Αν δηλαδή βγάζεις 100 και έξω σε φορολογούν με 10% και η Ελλάδα με 60% θα σου πουν ότι έχεις ήδη πληρώσει το 10% και πρέπει να πληρώσεις στην ελληνική ΔΟΥ το 50%. Να δω πως θα φέρουν όλοι αυτοί τα χρήματα στους μέσα στην χώρα όταν τελειώσει η σύμβαση τους!

Αντωνης

Προφανως και δεν εχεις ιδεα για αυτα που γραφεις..Ως Ελληνας εξωτρερικου στην ΔΟΥ εξωτερικου, φορολογεισαι απλουστατα για οσα βγαζεις Ελλαδα με το φορολογικο συντελεστη της Ελλαδας και για οσα βγαζεις στη Σ.Αραβια, Εμιρατα, Καταρ ή αλλου με το φορλογικο συντελεστη εκει.. Αμα εισαι ανιδεος μη γραφεις και παραπληροφορεις.. Δεν ειναι κακο να μην ξερεις.. Τενεκεδες και φελλοι σαν και σενα ειναι μεγαλο προβλημα..

planet

Εσύ είσαι άσχετος ο φίλος μια χαρά τα λέει διάβασε για το παγκόσμιο εισόδημα και μετά γράψε!

Μετανάστης Κατάρ

Ασε μας ρε μεγάλε, εμείς ζούμε εδώ και δεν ξέρουμε και θα μας τα πεις εσύ ο παντογνώστης. Ξέρουμε πολύ καλά τι λένε οι νόμοι και δεν πρόκειται να πληρώσουμε φράγκο, απολύτως νόμιμα. Και δε χρωστάμε τίποτα σε κάτι άχρηστους τενεκέδες σαν και σένα. Αχρηστούρα, έ αχρηστούρα τράβα να βρεις μια κανονική δουλειά άμα μπορείς και μη ψάχνεις για μαλάκες να σε πληρώνουν για να κάθεσαι.

planet

Οποιος παίρνει κρατικό πτυχίο και φεύγει έξω απλά μας κλέβει τα χιλιάδες ευρώ που χρειάστηκαν για να σπουδάσει... να τους βάλετε να τα πληρώσουν.

Ναταλια

Ας προσεχουν ομως γιατι με το πρωτο ιατρικο σφαλμα προβλεπεται αποκεφαλισμος. Οχι οπως εδω που το μονο που γινεται ειναι ΕΔΕ και τελος.

Να στειλουμε τον Πουλακι

αλλα ετσι και κανει κανα λαθος θα του τον κοψουνε δημοσια στην κεντρικη πλατεία

Το εξωτερικο δεν ειναι για ολους

Αν εισαι κλειστος ανθρωπος ,ετοιμασου να περασεις μερικες αρκετα δυσκολες στιγμες .Και να μη ξεχνας ποτε οτι τα λεφτα σαφως και ειναι σημαντικα στη ζωη του ανθρωπου και οταν σου λειπουν περνας διαφορες ταλαιπωριες αλλα η ευτυχια βρισκεται αλλου.Αν δεν εισαι πολυ κοινωνικος θα περασουν χρονια μεχρι να προσαρμοστεις η εστω να συνηθισεις ,ομως τοτε θα εισαι ενας αλλος ανθρωπος. Τη καλοσυνη και τη κακια θα τη γευτεις οπου και αν ζεις . Ελληνας του εξωτερικου

Ουτε με 100.000

Οποιος εχει παει σαουδικη αραβια ξερει περι τινος προκειται. Στη ζωη δεν ειναι παντα το χρημα, σημασια εχει να ζεις και σε μια χωρα με στοιχειωδη ποιοτητα ζωης και δημοκρατια. Η σαουδικη αραβια ειναι 100 χρονια πισω σε σχεση με την Ελλαδα και τις αλλες δυτικες χωρες σε αυτους τους τομεις. Ουτε με 100.000 ευρω δεν θα πηγαινα ειλικρινα.

DIZZYKNIGHT

Για την ακρίβεια με τα μπόνους το ετήσιο εισόδημα είναι πάνω από 150.000 (ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ). Σου παραθέτω δύο e-mail που μου έστειλαν: 1. 5 ημέρες έμειναν να δηλώσετε συμμετοχή ώστε να εξασφαλίσετε μια θέση στις συνεντεύξεις του Mouwasat Medical Services για την κάλυψη υψηλόβαθμων θέσεων στο ολοκαίνουργιο νοσοκομείο του ομίλου στο Khobar. -Υψηλές αφορολόγητες αποδοχές (11.000-15.000 μηνιαίως αναλόγως προσόντων, εμπειρίας, εξειδίκευσης) -Ποσοστά επί του τζίρου -Bonus λήξης/ανανέωσης συμβολαίου -Δωρεάν διαμονή σε ολοκαίνουργια πολυτελή συγκροτήματα με όλα τα έξοδα -πληρωμένα για όλη την οικογένεια και πολλές παροχές (Πισίνα) -Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια -Ένα εισιτήριο μετ επιστροφής κατ έτος για όλη την οικογένεια -40 ημέρες άδεια τον χρόνο -Αστική ευθύνη -Εκπαιδευτική άδεια 5 ημερών -Πολλές άλλες δωρεάν παροχές (μετακίνηση προς-από το νοσοκομείο, αθλητικές -δραστηριότητες κτλ.) 2. Το King Saud Medical City - Riyadh αναζητεί Έλληνες Ιατρούς με ελκυστικές παροχές: -Υψηλές αφορολόγητες αποδοχές (από 120.000/έτος) -5-ήμερη εργασία, 40 ώρες/εβδομάδα, ευέλικτο ωράριο -Ετήσιο συμβόλαιο -Bonus με την λήξη ή την ανανέωση του συμβολαίου -Δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια -40 ημέρες άδεια τον χρόνο -Εκπαιδευτική άδεια -Δωρεάν διαμονή για όλη την οικογένεια -Δωρεάν μετακίνηση προς από το νοσοκομείο -Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια

George

Μόνο που νομίζω ότι δεν είναι πραγματικά αφορολόγητα. Δεν πληρώνεις φόρο εκεί αλλά από ότι έχω ακούσει πρέπει να τα δηλώσεις και να πληρώσεις φόρο στην Ελλάδα για αυτά (δεν έχουμε συμφωνία για απαλλαγή διπλής φορολογίας). Βέβαια κάνεις που δεν είναι εκεί δεν τα δηλώνει αλλά δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν θα σε πιάσουν

ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ....

Παραγγείλτε Τσαντόρ, Μπούρκα, χιτζάμπ, νικάμπ, για να μπείτε στο κλίμα της νέας σας εργασίας, και να ξεχάσετε τον φεμινισμό και τα περί ισότητας των δυο φύλων, γιατι αυτά δεν περνάνε εκεί, η γυναίκα είναι δευτέρας κατηγορίας πολίτης

Mhpow

Μήπως όμως πάνε ευρωπαίοι εκεί για να τους προσβάλουν την θρησκεία και να αλλοιώσουν τον πολιτισμό τους; Δεν παίζουν με αυτα.

Argie

Να τους προσβάλουν Τί;;;; Γιατρούς θέλουν όχι παπαδαριό....επιστήμονες ψάχνουν όχι θαυματοποιούς και μαγικές εικόνες που γιατρευουν...

Δικαιοσυνη

Εμεις στο Ελλαντα, Θα φέρουμε Χοτζα, Θα φέρουμε Σαμανο, Θα φέρουμε Μάγο, Θα φέρουμε χαρτορίχτρα, Θα φέρουμε καφετζού, Θα φέρουμε Λιουμπομιρα Πλακομουνοβα απο Τζατζικισταν με Δικατσα, Τι αλλα θέλετε βρε αχάριστοι Έλληνες;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gluten-free

Πολλά ερωτήματα για τη διατροφή, όπως το παραπάνω, θα απαντηθούν στο 5ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου και Παχυσαρκίας (ESoDiMeSO) που θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο

tzanakopoulos_maket

Εκτεθειμένη η κυβέρνηση - Τεράστιες οι ευθύνες της Πυροσβεστικής: Η ηγεσία είχε μετακινήσει τις δυνάμεις που θα προλάβαιναν το κακό, αγνόησε τις προειδοποιήσεις για «φωτιές στις αυλές» και δεν εισηγήθηκε την εκκένωση

conteiner1

Από... άλλη εποχή  οι 5 οικίσκοι – τύπου container – που διέθεσε η Ρένα Δούρου προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Βενιζέλειο για την στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του νοσηλευτικού ιδρύματος μετά την καταστροφική φωτιά της 23ης Σεπτεμβρίου

4