Ισοπεδώθηκε το χωριό Βρίσα- Ζημιές σε πολλά κτίρια σε Μυτιλήνη και Πλωμάρι

Ισοπεδώθηκε το χωριό Βρίσα- Ζημιές σε πολλά κτίρια σε Μυτιλήνη και Πλωμάρι

Μια νεκρή και δέκα οι τραυματίες - Τεράστιες καταστροφές και κατολισθήσεις - Κλειστός ο κεντρικός δρόμος Μυτιλήνης- Πλωμαρίου και ο δρόμος προς τη Μελίντα

Πανικός σε Χίο, Λέσβο αλλά και στην Τουρκία όπου έγινε αισθητός ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ που ταρακούνησε όλο το Ανατολικό Αιγαίο στις 15:28 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σοβαρές ζημιές έχουμε στην περιοχή του Πλωμαρίου, αλλά και στην πόλη της Μυτιλήνης, την ώρα που τουρκικά δίκτυα μεταδίδουν εικόνες και από καταστροφές στις παραθαλάσσιες τουρκικές πόλεις. 

Οι πιο σοβαρές ζημιές αναφέρονται μέχρι στιγμής στη Βρίσα όπου υπήρχε και μια εγκλωβισμένη γυναίκα. Δυστυχώς, λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, ανασύρθηκε νεκρή μια 45χρονη που και αυτή ήταν εγκλωβισμένη σε ερείπια σπιτιού στο χωριό. 

Επίσης λόγω κατολισθήσεων με δυσκολία διεξάγεται η συγκοινωνία στον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης - Πλωμαρίου στο ύψος του Αγίου Ισιδώρου, ενώ ο δρόμος προς την Μελίντα είναι κλειστός. Ζημιές έχουν αναφερθεί και στον οικισμό της Πλαγιάς. 

Συνολικά μέχρι στιγμής αναφέρονται δέκα τραυματίες. Από αυτούς, εκείνος που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος με κατάγματα είναι ο σύζυγος της γυναίκας που είναι εγκλωβισμένη σε σπίτι που κατέρρευσε στη Βρίσα.
Στο χωριό είναι δύσκολη η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων διότι έχει γκρεμιστεί ένα μικρό γεφυράκι στην είσοδο του χωριού.

Οι ζημιές που αναφέρονται είναι εκτεταμένες και γίνονται σκέψεις να εκκενωθεί το χωριό υπό τον φόβο και των συνεχιζόμενων μετασεισμών που είναι συνεχείς και ισχυροί. 
Την ίδια στιγμή ο στρατός στήνει σκηνές στο γήπεδο του Πολιχνίτου για να διανυκτερεύσουν οι κάτοικοι και ο ο Δήμος Λέσβου ανοίγει δωμάτια σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στην τουριστική περιοχή των Βατερών προκειμένου να φιλοξενηθούν οι άστεγοι σεισμοπαθείς της Βρίσας.
Ο πρώτες επίσημες αναφορές μιλούν για ζημιές σε σπίτια τόσο στο Πλωμάρι, όσο και στην πόλη της Μυτιλήνης αλλά και στα χωριά που εκτείνονται σε μια ζώνη μήκους περίπου 40 χλμ που εκτείνεται από το αεροδρόμιο του νησιού έως και την ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου. 
Οι πιο πολλές ζημιές σημειώνονται σε παλιά κτίσματα, σκεπές και πτώση σοβάδων. 

Εκτός από το Πλωμάρι, προβλήματα υπάρχουν σε Βρίσα, Βατερό, Βασιλικά και στον Πολίχνιτο, όπου σπίτια υπέστησαν ζημιές, έπεσαν ράφια, βιβλιοθήκες και οι κάτοικοι βγήκαν στο δρόμο. Στη Βρύσα έχει καταρρεύσει ο τοίχος του σχολείου, που είναι ωστόσο πολύ παλιό, όπως λένε οι κάτοικοι.
Αντιπεριφερειάρχης: Έπεσε το σπίτι μου

Σε δήλωσή του στο protothema.gr ο Ευστράτιος Κυτέλης, αντιπεριφερειάρχης Λέσβου είπε: 

«Μόλις με ειδοποίησαν ότι έπεσε το εξοχικό μου σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή "Βατέρα Σταυρού", η οποία είναι κοντά στο επίκεντρο του σεισμού. Απ΄ότι μου είπαν, έπεσαν τα μπαλκόνια και υπάρχει μια μεγάλη ρωγμή σε έναν τοίχο, με αποτέλεσμα να φαίνεται το εσωτερικό του σπιτιού. Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος. Έχουν βγει όλοι στους δρόμους, προσπαθούμε να τους καθησυχάσουμε. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία και δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι του».Κάτοικος της Μυτιλήνης περιγράφει την στιγμή του σεισμού «Ήταν αισθητός ο σεισμός και είχε και μεγάλη διάρκεια. Επικράτησε πανικός και ακόμη υπάρχει αναστάτωση. Ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτια.  Είμαστε ανήσυχοι, δεν ξέρουμε αν θα ξανακάνει. Έχουμε βγει στους δρόμους. Πήγα αμέσως και πήρα το παιδί μου από το σχολείο. Φοβόμαστε γιατί ήταν πολύ ισχυρός», αναφέρει η κυρία Ματούλα αναστατωμένη. 


Μαρτυρίες για καταρρεύσεις σπιτιών στο Πλωμάρι 

Η Λίνα Σιώτη, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας Αχιβάδα στην περιοχή Πλωμάρι της Λέσβου, μιλάει για τον τραυματισμό της αδερφής της και για τις μεγάλες καταστροφές στην περιοχή Πλωμάρι της Λέσβου«Εγώ έχω εστιατόριο, κατέβηκα τώρα και είναι όλα κάτω πεσμένα. Σπίτια έχουν πέσει, ο δρόμος έχει κλείσει, έχουν γίνει κατολισθήσεις και έχουν φύγει τα βράχια. Δεν ξέρουμε ακόμη τι μας γίνεται. Της αδελφής μου το σπίτι έπεσε, της ανιψιάς μου το ίδιο. Η αδερφή μου χτύπησε την μέση της . Ενημερώθηκα ότι από την άλλη πλευρά έχουν πέσει πολλά σπίτια. Εγώ είμαι από την πλευρά της παραλίας». 

Αναστασία Πλούκου , κάτοικος Πλωμαρίου περιγράφει στο protothema.gr «Είμαι 65χρονών και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Είμαστε στους δρόμους, δεν ξέρουμε αν έχουμε άλλον πιο μεγάλο σεισμό να περιμένουμε. Φοβόμαστε να μπούμε μέσα στα σπίτια. Παλιά σπίτια και κτίρια έχουν πέσει. Ήταν 10 χλμ το επίκεντρο από το Πλωμάρι. Έπεσαν οι δρόμοι. Εμένα μου έπεσαν τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι, βούιζε για πολύ ώρα, ήταν ατέλειωτο, φοβερό, δεν το έχω ξαναζήσει. Κλειδώνω το μαγαζί και φεύγω τώρα από εδώ. Στους δρόμους θα την βγάλουμε, μέσα στα αυτοκίνητα. Δεν έχει ξαναγίνει όσα χρόνια ζω τόσο δυνατός σεισμός». 

Μαρτυρία από το Πλωμάρι ότι έχει υποστεί σημαντικές ζημιές η εκκλησία του Αγίου Νικολάου και ότι έχει καταρρεύσει η πρόσοψη και το καμπαναριό.
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Χαλδέζο, ιδιοκτήτη καφενείου στο Πλωμάρι, ο σεισμός που ταρακούνησε τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη ήταν πολύ ισχυρός και έγινε αισθητός σαν εφτάρι. Τώρα, όλος ο κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία της πόλης. 

Μιχάλης Μαμάκος, πρώην δήμαρχος Πλωμαρίου:

«Έχει κλείσει ο κεντρικός δρόμος Πλωμαρίου - Μυτιλήνης, αλλά και ο επαρχιακός προς Μελίντα, καθώς έχουν πέσει βράχοι και πέτρες στο οδόστρωμα.

Έχουν πέσει πολλά παλιά σπίτια στο Πλωμάρι, αλλά και ορισμένα καινούρια έχουν υποστεί αρκετές ζημιές, περίπου το 20% των κτιρίων έχει κάποιου είδους ζημιά. Στα σουπερμάρκετ υπάρχουν μεγάλες καταστροφές, αφού ράφια, μπουκάλια και γενικώς όλα τα προϊόντα έχουν διασκορπιστεί.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα υπάρχουν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Έχουν πέσει πέτρες από τα ντουβάρια στο εσωτερικό των εκκλησιών, έχουν πέσει κάτω όλες οι εικόνες και φοβόμαστε να μπούμε μέσα για να δούμε το μέγεθος των ζημιών. Μάλιστα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου υπάρχει ρήγμα στο καμπαναριό και είναι πολύ επικίνδυνα».

Κατολισθήσεις και εγκλωβισμένοι
Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στην περιοχή Βρισια. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΜΑΚ. 

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στο νότιο  τμήμα του νησιού. Ολη σχεδόν η δύναμη της περιοχής έχει κινηθεί προς το Πλωμάρι και τη Βρίσα, όπου φαίνεται να έχουν καταρρεύσει σπίτια παλιά, αλλά και ένα καμπαναριό. Επικρατεί πανικός σε όλη την πόλη της Μυτιλήνης, ο κόσμος είναι στο δρόμο, λέει στο protothema.gr η δημοσιογράφος Πέλλη Γιακουμή και προσθέτει ότι οι δονήσεις είναι απανωτές 
Ο Περικλής Αντωνίου, πρόεδρος ένωσης ξενοδόχων Λέσβου λέει στο protothema.gr: «Πολύ τρομερός ο σεισμός. Όσο χρονών είμαι, και είμαι 72 ετών, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σεισμό σε ένταση, σε ταλάντωση, σε διάρκεια. Βλέπαμε το έδαφος να μετακινείται. Ήταν πολύ τρομερή ταλάντωση που νιώθαμε, καθώς είμαι αυτή τη στιγμή στο νότιο τμήμα του νησιού κοντά στο επίκεντρο. Όλος ο κόσμος είναι ανήμπορος στους δρόμους.Έχουν γίνει ήδη έξι μετασεισμοί». 

Η πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:28 το μεσημέρι της Δευτέρας μεταξύ Λέσβου και του ακρωτηρίου της Χίου. 

Η αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν πως η δόνηση είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ, εκτίμηση που άλλαξε στα 6,1 R και τώρα το μέγεθος αναθεωρήθηκε στα 6,1 Ρίχτερ.

Ακολούθησε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ η οποία σημειώθηκε στις 15:35.

ΣΧΟΛΙΑ (23)

Τάσος

Ρε παιδια μπείτε λιγο στο Google street view κ θα δείτε οτι τα μισά σπίτια στο χωριο αυτο ηταν σε κακή κατάσταση , μπαλωμένα, ετοιμόρροπα. Λογικό να συνέβη

πολιτης

Τελικά συμπεράσματα: 1.Οι σεισμοί δεν προβλέπονται. 2. Για τα παλιά σπίτια ο κίνδυνος είναι άμεσος και η Πολιτεία δεν έχει προβλέψει τίποτε έστω μακροπρόθεσμα. 3. Κανένα μέρος δεν είναι ασφαλές στην ευρύτερη περιοχή που συγκρούονται οι γεοτεκτονικές πλάκες και δεν πρέπει να δοθεί καμία άδεια στη Τουρκία για πυρηνικό εργοστάσιο 4. Επίσης καμία άδεια για εξόρυξη πετρελαίου δεν πρέπει να δοθεί στο Ιόνιο προτού καταγραφούν αναλυτικά τα ρήγματα της περιοχής. 5. Τέλος η αναθεώρηση του αντισεισμικού κανονισμού για θέματα τοιχοποιίας , στεγών κλπ είναι επιτακτική.

Ανδρεας

Τα Βατερά είναι η παραθαλάσσια περιοχή του Πολυχνίτου.

Ζίου Ζίτσου

Και φτάνει λοιπόν η σοβαρή και δύσκολη ώρα που πρέπει να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση, με μια κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό που μπερδεύει Λέσβο, Μυτιλήνη, και στροφές 360 μοιρών... και το 15% του Ελληνικού λαού ακόμη τον πιστεύει...

Τραγική Εμπειρία

Ακουσα οτι καπιοι επιστημονες το 2014 ειχαν πει οτι μεσα στα επομενα χρονια περιμένουμε στην Ελλαδα(συγκεκριμενα Κρητη, Σαντορινη, Λεσβο και Ροδο) δυνατους σεισμους εως 9 ριχτερ. Να ειμαστε ολοι ετοιμοι για τα χειροτερα!

Δωδεκανήσιος

Στα Δωδεκάνησα τουλάχιστον οι Ιταλοί τα έχουν χτίσει γερά. Φασιστικό τσιμέντο λέμε.

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

Αξίζει, δημοσιεύστε το: Πριν από 15 και βάλε περίπου χρόνια ήταν ένας ΤΑΠΕΙΝΟΣ και σπουδαίος ερευνητής σεισμολόγος, ο ΚΥΡΙΟΣ Βαρώτσος, που με την ερευνητική του ομάδα είχε κάνει μία παγκοσμίως πρωτοποριακή, για την εποχή της, αλλά και για τώρα, έρευνα και είχε δημιουργήσει ένα αντισεισμικό σύστημα, το λεγόμενο σύστημα ''ΒΑΝ''. Αυτόν λοιπόν, οι ''γνωστοι'' -τότε και τώρα , πανεπιστημιακοί ή μη- σεισμολόγοι, έπεσαν να τον φάνε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά τρέχουν για να ξεσκίσουν τις γάτες. Που τους έχανες, που τους εύρισκες, κάθε φορά, ιδίως τότε που γινόταν ένας σεισμός, δεν ασχολούνταν με τίποτε άλλο παρά μόνον πως θα καταφέρτουν να αποδείξουν ότι ο ΚΥΡΙΟΣ Βαρώτσος ήταν ένας ουσιαστικά, ένας αν όχι απατεώνας, τουλάχισοτν αδαής... Αυτός, (ΦΥΣΙΚΑ), ποτέ δεν εμφανίστηκε να ανταπαντήσει στα ''ουρλιαχτά'' τους και (φυσικά) κατάφεραν και τον εξαφάνισουν από την ''περιοχή'' τους... Ποτέ του δεν εμφανίστηκε, ούτε εκ των προτέρων, ούτε κατά, ούτε και εκ των υστέρων, για να απαντήσει ή να ανταποδώσει στα φθονερά ουρλιαχτά τους, (λες και τους έτρωγε του ''φαϊ'' από την πίτα της ''σεισμολογίας''... Ο νοών νοείτω και ο έχων ώτα ακουέτω...Το θυμάστε άραγε;)...

Μπάρμπα Γιώργος

Αγαπητέ κύριε, η πανεπιστημιακή και επιστημονική κοινότητα δε ζεί στα στενά πλαίσια του Ελληνικού κράτους και της αναξιοκρατίας που βασιλεύει σε αυτή τη χώρα. Άν το σύστημα BAN είχε χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα, να είσαι σίγουρος ότι θα είχε αναδειχθεί. Ειδικά οι Ιάπωνες αναζητούν εναγωνίως συστήματα πρόβλεψης σεισμών. Με μια λεπτομερή περιγραφή, καταγραφή πραγματικών και επαναλαμβανόμενων αποτελεσμάτων και μια παρουσίαση σε ένα διεθνές συνέδριο θα είχε κερδίσει βραβείο Νόμπελ, το λιγότερο. Δεν μπορείς να θάψεις μια τέτοια δουλειά αν είναι αποτελεσματική. Αλλά το σύστημα εκτός από μερικά περιστασιακά και ίσως τυχαία αποτελέσματα, το μόνο που είχε να παρουσιάσει ήταν παχουλές χρηματοδοτήσεις σε εποχές πασοκ.

BAN

Σύμφωνα με το wikipedia "Η μέθοδος ΒΑΝ έχει υιοθετηθεί επίσης για την μελέτη σεισμών και σεισμικών φαινομένων στην Ιαπωνία." Αναφέρεται επίσης "Σήμερα η ομάδα ΒΑΝ εδρεύει στο Ινστιτούτο Φυσικής του Στερεού Φλοιού της Γης (Solid Earth Physics Institute - S.E.P.I.) που στεγάζεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ενεργό επιστημονικό προσωπικό του Ινστιτούτου σήμερα είναι ο καθηγητής Παναγιώτης Βαρώτσος, ο αναπληρωτής καθηγητής Νικόλαος Σαρλής, ο επίκουρος καθηγητής Ευθύμιος Σκορδάς και η δρ. Μαίρη Λαζαρίδου. Από την ευρύτερη ελληνική σεισμολογική κοινότητα η ομάδα ΒΑΝ συνεργάζεται με τον καθηγητή Άκη Τσελέντη του Πανεπιστημίου Πατρών και τον ερευνητή Γεράσιμο Χουλιάρα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αστεροσκοπείου Αθηνών."

γιουνανί κομμουνι

Στα ΑΕΙ έχεις περάσει; Κομμουνιστικές κλίκες άχρηστων είναι οι καθηγητές. Οι δε αξιωματούχοι απλά περιμένουν τη μετάθεση στο υπουργείο.

Ηρακλης

Nα βαλουν ολους τους λαθραιους να δουλεψουν για να φτιαξουν τις ζημιες και η αμοιβη τους θα ειναι τα επιδοματα που παιρνουν και η διαμονη τους,και αν δεν θελουν να τους τα κοψουν ,οχι να παιρνουν επιδοματα και να ειναι και αραχτοι??? Μηπως ειναι ρατσισμος αυτος???Παντου σε ολον τον κοσμο ετσι γινεται,τωρα στην Γερμανια βαζουν και τους ναρκωμανεις να δουλευουν.

Κρόνος

Να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους λάθρο μην μας πάθουν τίποτα η μην τύχη και φοβηθούν και φύγουν.

Ασχημα μαντατα...

Οι επενδυτες του νησιου ειναι καλα;

Κυνικός

Το θέμα είναι να μην κουνηθεί κανένα τσαντίρι με ισλαμοκαννιβαλους και μας εγκαλεσει η Υπάτη Αρμοστεια και οι ΜΚΟ του Δρ Μενγκελε-Μουζαλα, που κάνουν κουμάντο στα νησιά.

Να το προσέξεις το θέμα

που έχεις με τους μετανάστες,λογικά θα έχεις και με τους ανθρώπους γενικότερα.

ΝΝ

Άσε ρε υποκριτές που σας έπιασε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες. Εάν έχετε ενοχές να κάνετε το καλό στους γνωστούς σας και όχι να το παίζετε πονοψυχοι στο δωρεάν....

!!!!!

....μεταναστης ειναι αυτος που ερχεται νομοτυπα , οχι αυτος που μπουκαρει βραδυ με θαλασοταραχη η σκιζει την βαρκα λιγα μετρα απο την ακτη. ειναι αντιληπτο παντως πως βγαζεις το ψωμι σου

Nikos

Εχεις σκεφτει τι θα εκανες στη θεση τους και πως θα ησουν αν ησουν προσφυγας πολεμου? Θα σε ενοιαζε να προστατεψουν το "τσαντιρι" σου η θα ησουν υπερανω καιρικων συνθηκων και φυσης? Η μαλλον εισαι πολυ "Ευρωπαιος" για να κανεις τετοις υποθετικες σκεψεις ε? Δεν ανηκεις στους πολιτες 2ης κατηγοριας για να μπορεσει να σου συμβει κατι τετοιο, δεν εισαι στη πλεμπα ε?

Ο υπερανω.

Σιγα μη νοιαστουμε για τα προβληματα ολου του πλανητη.Εχουμε και δικα μας προβληματα, ως χωρα.Αν δεν αρεσει στους λαθρο, ας φυγουν με τον τροπο που ηρθαν.Δεν τους κραταμε με το ζορι, ετσι δεν ειναι;

Dr.

Νίκο, ειλικρινά, σε ποιόν πλανήτη ζεις εσύ και πιστεύεις ότι όλοι αυτοί οι μετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες πολέμου;

κατεχομενα πατησια

Nikos12/06/201717:05....ναι ρε νικολακι, προσφυγες πολεμου απο το πακισταν την αλγερια και το ιραν......κοψε τον μπαφο ρε ορνιο......

Κάπταιν Νέμο

Πρόσφυγες πολέμου από χώρες-πυρηνικές υπερδυνάμεις όπως το Πακιστάν. Καλά τι συζητάμε τώρα;

Κάπταιν Νέμο

Επίσης, οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τη κατάσταση τους και που οδηγείται η χώρα. Πολλάκις έχουμε δεχτεί επιθέσεις από γείτονες χώρες και δεν τις έχουμε αποκρούσει πάντοτε με επιτυχία (Κύπρος). Οι δήθεν "πρόσφυγες πολέμου" αποσταθεροποιούν περαιτέρω την χώρα μας και θα καταστήσουν ΕΜΑΣ πραγματικούς πρόσφυγες, αν και το πιθανότερο είναι να απανθρακωθούμε από τα μαχητικά των Οθωμανών από απέναντι, μια και καλή. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Ερντογάν απειλεί με βάσει όλους αυτούς που ρεγουλάρει τάχα συγκρατεί στις ακτές του. Ούτε τυχαίο είναι ότι δρουν διάφοροι ανθελληνικοί παράγοντες μέσω προξενίων σε όλο το μήκος και το πλάτος των συνόρων, ιδίως στην Θράκη αλλά και στα νησία μέχρι και το Καστελλόριζο. Και ας μην ξεχνάμε την δράση της τράπεζας Ziraat, τούρκικης ασφαλώς, που είχε αναλάβει τον περασμένο αιώνα και την -άκουσον άκουσον- εκκαθάριση των περιουσιών των Ελλήνων της Ιωνίας και της Μικράς Ασίας, όπως και κάθε Χριστιανοί που εκδιώχθηκε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

krimizis-anartisi_main01

Άγριο τρολάρισμα στην κυβέρνηση από αντιπολίτευση και social media για τον νέο πρόεδρο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού - Το σοβαρό πολιτικό ζήτημα με το «follow the money» του Δρ. Κριμιζή, «απογειώνεται» με τις ασόβαρες αναρτήσεις του αντικαταστάτη του

2316807

Σε βάρος της 57χρονης και των αγνώστων ως τώρα συνεργών της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης