Χτύπησαν με φάκελο- βόμβα τον Λουκά Παπαδήμο

Χτύπησαν με φάκελο- βόμβα τον Λουκά Παπαδήμο

Φερόμενος αποστολέας του τρομοδέματος ήταν η Ακαδημία Αθηνών (ο κ.Παπαδήμος είναι Πρόεδρος της Ακαδημίας) - Τον είχαν βεβαιώσει ότι η αλληλογραφία είχε ελεγχθεί, στην πράξη αποδείχθηκε το αντίθετο - Τραυματίες ο πρώην πρωθυπουργός, ο οδηγός του και ένας συνοδός του - Αυτόπτης μάρτυρας: Κουνούσε μόνο το χέρι του, ήταν γεμάτος αίματα στο στήθος
 

Ο τρόμος επέστρεψε στην Αθήνα με την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος τραυματίσθηκε όταν άνοιξε φάκελο παγιδευμένο με εκρηκτικά, μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Μάρνη. 

Η έκρηξη έγινε περίπου στις εξίμιση το απόγευμα και η είδηση της επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό - φέρνει για άλλη μια φορά την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της διεθνούς επικαιρότητας με αρνητικό τρόπο. Τόσο ο κ.Παπαδήμος, όσο και ο οδηγός του και ο συνοδός του που επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί του, νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο ζωής. Οι δράστες δεν είχαν στόχο την αφαίρεση ζωής αφού χρησιμοποίησαν μικρή ποσότητα πυρίτιδας για να περάσει τους όποιους ελέγχους. Ο στόχος τους ήταν να καταφέρουν πλήγμα στην εικόνα της χώρας και ταυτόχρονα να κάνουν επίδειξη δύναμης.

Σοβαρά ερωτηματικά για τα μέτρα ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού

Ο φάκελος είχε φερόμενο αποστολέα την Ακαδημία Αθηνών της οποίας ο κ.Παπαδήμος είναι πρόεδρος. Η καταδίκη της επίθεσης είναι ομόθυμη από τον πολιτικό κόσμο, ωστόσο, πολύ σοβαρά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τα μέτρα ασφαλείας ενός ανθρώπου που αποτελεί τον «ορισμό» του στόχου τρομοκρατών: Το όνομά του είχε εντοπισθεί σε χειρόγραφες σημειώσεις της Πόλας Ρούπα, : Κι όμως, η φρουρά του είχε ψαλιδισθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ το συνοδευτικό όχημα φέρεται να ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας που είχε σύμβαση με την Τράπεζα της Ελλάδας. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πάντως, στο συνοδευτικό αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί της φρουράς του. Επιπλέον, ο φάκελος με την εκρηκτική ύλη έφτασε στα χέρια του χωρίς να έχει περάσει από ουσιαστικό έλεγχο αν και ο κ.Παπαδήμος είχε λάβει σχετική διαβεβαίωση- και αυτό προκύπτει εκ του αποτελέσματος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο έλεγχος είχε γίνει στη Βουλή. 

Στην ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμός για την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος  του πρώην πρωθυπουργού και πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Στον Ευαγγελισμό έχουν σπεύσει στελέχη της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θροδωράκης,  ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, βουλευτές, ο δήμαρχος Αθηναίων κ.α. 
Δείτε βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την έκρηξη
Το μπαράζ των τρομοδεμάτων το Μάρτιο 

 Η επίθεση θυμίζει έντονα τους Πυρήνες της Φωτιάς: Τον περασμένο Μάρτιο η συγκεκριμένη οργάνωση  είχε αποστείλει σειρά παγιδευμένων φακέλων σε οικονομικούς στόχους στην Ευρώπη με κορυφαίο το φάκελο προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Φερόμενοι αποστολείς των φακέλων μάλιστα ήταν Ελληνες πολιτικοί. 

Τότε, οι Πυρήνες είχαν στείλει μια πρώτη προκήρυξη με την οποία είχαν προαναγγείλει ότι θα ακολουθούσε άλλη, εκτενής, πράγμα που έως τώρα δεν έχει γίνει. «Ορφανή» από πλευράς ανάληψης της ευθύνης παραμένει και η βόμβα στην οδό Σανταρόζα, σε υποκατάστημα της Eurobank. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε προκήρυξη κρατούσε την Αντιτρομοκρατική σε συναγερμό, για το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος. Δείτε τα στελέχη του Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών  να ελέγχουν το αυτοκίνητο του κ.Παπαδήμου για τυχόν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού
Στην ΕΛΑΣ έχει σημάνει γενικός συναγερμός, προκειμένου να ελεγχθεί η αλληλογραφία σε όλα τα πολιτικά πρόσωπα και ευαίσθητους πιθανούς στόχους, αλλά και στα ΕΛΤΑ και τα κέντρα διανομής τους με πρώτο το κέντρο του Κρυονερίου. 

Η επίθεση με στόχο τον Λουκά Παπαδήμο ξύπνησε μνήμες από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Παραλήπτης του φακέλου ήταν ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, τον άνοιξε ο υπασπιστής του Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος σκοτώθηκε επί τόπου. 

«Ακούσαμε ένα δυνατό κρότο και το αυτοκίνητο από την ώρα που ακούσαμε την έκρηξη κινήθηκε ακόμη τρια- τέσσερα μέτρα. Έβγαιναν καπνοί, είδαμε, ο κ.Παπαδήμος ήταν υποβασταζόμενος, τα ρούχα του σκισμένα,  κουνούσε μόνο το χέρι του και είχε αίματα στο στήθος. Μετά τον ξάπλωσαν κάτω. Πρώτα ήρθε η αστυνομία, μετά η αντιτρομοκρατική, Το ασθενοφόρο άργησε αρκετά. »

Δείτε τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr


Μάρτυρας: Τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και τον ξάπλωσαν στο πεζοδρόμιο 

«Μόλις ακούσαμε την έκρηξη είδαμε ακαριαία το συνοδευτικό που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου να σταματά. Τρία παληκάρια βγήκαν, άνοιξαν γρήγορα την πόρτα, έβγαλαν τραυματισμένο τον Παπαδήμο και τον οδηγό που ήταν χτυπημένος στην πλάτη», περιγράφει άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr και προσθέτει: «Μόλις άνοιξαν οι πόρτες βγήκαν καπνοί, έβγαλαν τον Παπαδήμο, τον ξάπλωσαν στο πεζοδρόμιο - μου φάνηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 25 λεπτά».
Το χρονικό της επίθεσης

18.30: Παγιδευμένος με εκρηκτική ύλη φάκελος εκρήγνυται στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου. 

18. 48: Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι η ζωή τόσο του ιδίου του κ.Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του  και του συνοδού του δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους.

19.03: Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραυματισθεί στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει εκδορές. 

19.06: Ο κ.Παπαδήμος φέρει δερματικές εκδορές στο στήθος και την κοιλιά- Είναι εκτός κινδύνου, αλλά προληπτικά νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο protothema.gr: Με το που έγινε η έκρηξη πεταχτήκαμε στο δρόμο και είδαμε το αυτοκίνητο σταματημένο και από πίσω το συνοδευτικό με τους αστυνομικούς, να ανοίγουν οι πόρτες. Από το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου, όταν άνοιξαν οι πόρτες βγήκαν λευκοί καπνοί. Ο άνθρωπος που βγήκε από το πίσω κάθισμα - μάλλον ήταν ο κ.Παπαδήμος- ήταν κουλουριασμένος. 
Ποιός είναι ο Λουκάς Παπαδήμος

Ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε πρωθυπουργός στις 6 Νοεμβρίου του 2011, κι αφού είχε προηγηθεί η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και η συμφωνία τριών πολιτικών αρχηγών (Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργου Καρατζαφέρη) έπειτα από διαβουλεύσεις στο Προεδρικό Μέγαρο που διάρκεσαν 96 ώρες για τη δημιουργία μιας “μεταβατικής κυβέρνησης ειδικού σκοπού και περιορισμένου χρόνου».
Παρέμεινε πρωθυπουργός επί έξι μήνες κι επί των ημερών του ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή το δεύτερο μνημόνιο που συμφωνήθηκε με τους δανειστές.

Ο Λουκάς Παπαδήμος εξελέγη πρόσφατα πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενώ διατέλεσε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος από το 1994 ως το 2002, και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το 2002 ως το 2010.
Η θητεία του συνδέθηκε με την είσοδο της Ελλάδας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση και την Ευρωζώνη.

Το 2010 τοποθετήθηκε άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου. Από τη θέση αυτή διαπραγματευόταν με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το δάνεισμο της Ελλάδας, στα πλαίσια της κρίσης χρέους της χώρας.
Την ίδια περίοδο δίδαξε ως επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου 1947, κατάγεται από τη Δεσφίνα Φωκίδας και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης.
Το 1985 επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος (1985 – 1993) και στη συνέχεια διορίστηκε υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και τον επόμενο χρόνο διοικητής της Τράπεζας παραμένοντας μέχρι το 2002.


ΣΧΟΛΙΑ (241)

χ.

Αγαπητε μου φιλε,το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι το τι βιωνουμε καθημερινα και φυσικα το πως θα κρατησουμε ενα επιπεδο λογικης και ορθης σκεψης για να μην φαγωθουμε μεταξυ μας εμεις οι πολιτες!Να τιμωρηθουν ολοι......οσοι αυτα τα 40 χρονια μας εφεραν εδω,σωστα?ΟΛΟΙ ομως...και οι αντιπολιτευομενοι!Ειναι εξισου υπευθυνοι της σημερινης καταστασης!Αλλα για να καταλαβεις σε τι επιπεδο βρισκεται η λογικη του Ελληνα,εν ετη 2014-15 ειχε να επιλεξει μεταξυ τυφλου και μονοφθαλμου......επελεξε τον τυφλο δυστηχως!Μα θα μου πεις τωρα και σωστα εσυ.....οι Σαμαροβενιζελοι ηταν και παλια.....ναι αλλα καλως ή κακως και ειναι γεγονος,μας ειχαν φερει σε μια σταθερη κατασταση!Αυτο δεν τους αθωωνει σε καμια περιπτωση,αλλα απο την αλλη,την δουλεια την εκαναν!Ο Ελληνας ομως,με τα κατοχικα του συνδρομα εντονα,δεν ηθελε μια ομαλη επαναφορα,εστω μικρη και με αργα βηματα!Ηθελε ξανα 751euro....οχι αυριο,οχι σημερα,αλλα εχθες!Δεν ειδε περα απο τη μυτη του,παρα μονο παραμυθιασε τον εαυτο του! Και τελικα?Το πληρωνει μαζι με το ''λεφτα υπαρχουν'' και ολα αυτα τα ωραια που ακουσε κατα καιρους!Να τιμωρηθουν λοιπον ολοι εκεινοι που μας εφεραν εδω,βαζοντας τους στο περιθωριο για την ωρα....να κανουμε και εμεις ταυτοχρονα την αυτοκριτικη μας,για να ξαναβρουμε την λογικη μας......και τοτε πιστεψε με οτι οι επιλογες μας οι σωστες θα τους τιμωρησουν!Αλλο ''οπλο'' δεν εχουμε!Για την ωρα λοιπον....καποιον να μου κανει τη δουλεια θελω!Ας μου κανει την δουλεια και θα ερθει και η ''τιμωρια''!Αλλα απο εμας,με δημοκρατικες διαδικασιες και με σωστη κριση....οχι με τρομοκρατικες κινησεις....αυτες ειναι για ηλιθιους και ανεγκεφαλους!

Κουναβια

Για τα αχρηστα λαμογια που ροκανιζουν τα τελευταια 40 χρονια παντα φταει καποιος αλλος, στην προκειμένη περιπτωση ο Παπαδημος. Μαζευτικαν παλι οι αναλυτες του PSI, "των καλυτερων οικοπαιδων" και του "γωνια μαγαζι". Απορω πως ο Mr Gold standard με το fiat currency δεν εγραεψε τις παπαριες του. Μνημονια ρε μεχρι να σβησει ο ηλιος.

k

διαφωνεις οτι το psi ηταν μάπα ?

Σοφια Ορηη

Φημες οτι τον φακελο τον ειχε ελεγξει υπαλληλος με οξυζεναρισμενο μαλλι τρωγοντας μορταδελα ελεγχονται ως ανακριβεις. Τελικα ο Ξηρος πιαστηκε γιατι δεν ειχε γραμματοσημα

@ Σοφια Ορηη26/05/201711:59

Σοφία μην με αναγκάζεις να με ξεφύγει καμιά άσχημη κουβέντα, σε παρακαλώ πήγαινε πλύνε τα πιάτα, μαγείρεψε κάτι στον σύζυγό σου!

Subaru sti

Απο την ωρα που εγινε αυτο οι δημοσιογραφοι μας ενημερωνουν για τον κ.παπαδημα λεπτο λεπτο για την κατασταση του.οταν οι πολιτικοι δε νοιαζονται καθολου για τη κατασταση του λαου,ειναι δυνατον να νοιαστουμε εμεις γι αυτους?????αν το πιστεψει καποιος αυτο θαναι το λιγοτερο χαζουλης.δε μας νοιαζει καν

Σοφια Ορθη

Μην τα υποτιματε τα χαπια μερικοι, κανουν καλη δουλεια και μπορειτε να τα απολαμβανετε διαλυμενα στο φραπε σας την ωρα που γραφετε παραλληρηματα στα σαιτς

ηταν στημενο προβοκατορικο χτυπημα

ο στοχος ειναι να επικρατησει φασιστικο γερμανικο καθεστως στην χωρα μας με συγκυβερνηση κομματων της βουλης, παπαδημου, σημιτη, παπανδρεου, γερμανων επιτροπων και του ευρωστρατου-ευρωμισθοφορων, να ποινικοποιηθει το αντιμνημονιακο και αντιευρωπαικο μετωπο, τα εξωκοινοβουλευτικα κομματα να κριθουν παρανομα και επικινδυνα, να συλληφθουν τα μελη τους και να συλλαμβανονται οσοι πολιτες διαδηλωνουν η βριζουν το μνημονιο,το ευρω,την ε.ε και τους πολιτικους της βουλης ως εν δυναμει τρομοκρατες η επικινδυνα για την "δημοκρατια" τους ατομα.

Προβοκάτορες

Άρα μας λες ότι οι Πυρήνες της Φωτιάς είναι προβοκάτορες και όργανα του κεφαλαίου..

Δεξιος

Κοιτα τωρα να δεις πώς "δενουνε" μερικα μαζι: Ο χαρουμενος μολις ψηφισε το τεταρτο χωρις λεφτα (ο μονος που εχει ψηφισει δυο), μετα παιρνει τον λοπου στο γιουρογκρουπ για το χρεος ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ PSI!!! (ε, τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια βρε μπαγασηδες? ποια κολληταρια πανε να σας ξελασπωσουνε ριχνοντας τις ευθυνες αλλου??) ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΑΚΡΕΣ" ΤΟΥ "ΑΛΛΟΥ ΑΚΡΟΥ"!!!!

Ανώνυμος

χα χα χα τι πολιτική ανάλυση είναι αυτή ρε μέγιστε.....αααα το PSI μας ξεχρέωσε;;;μήπως έχεις ακουστά πόσο έχει αυξηθεί το χρέος;;και μήπως έχεις ακουστά τι πάθανε τα ασφαλιστικά ταμεία απ το PSI;;;άσε πια οι ομολογιούχοι του δημοσίου ουξ ρε πρωί πρωί ούφο......

TERMINATOR

Ρε δεξιέ, μάλλον ήσουν ανήλικος την περίοδο του PSI και δεν κατάλαβες ότι όλο το κούρεμα το έφαγαν Ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία , Πανεπιστήμια , ιδρύματα και αφελής- ιδιώτες μικροεπενδυτές. Για τα μάτια κούρεψαν και τις Ελληνικές τράπεζες (οι ξένες τράπεζες είχαν ήδη δραπετεύσει όταν τα φύλαγαν στο κρυφτούλι οι Γιώργηδες, Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου) . Βέβαια οι τράπεζες ανακεφαλαιώθηκαν με δάνεια από μνημόνια στου κασίδη τη πλάτη, και το χρέος αντί να μικρύνει παρέμεινε ίδιο. Απλά σώθηκαν οι τράπεζες που θα είχαν πτωχεύσει και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα απ' το ανάθεμα...καλύτερα λοιπόν να μασάς , παρά να μιλάς.. Μίλα για μπάλα ρε παιδί μου..

Χ

Λουκάς Παπαδήμος: Σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ???? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ......(ΑΑΑ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

Theodore

Τι να υπερασπίσεις ρε μαύρε,εσύ δεν μπορείς να μοιράσεις δυό γαϊδουριών άχυρα.

κοκκινος μαης

Πωπω, ξαναχτυπησε ο Βομβουκος!

Γλέντια στη πλατεία

ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης