Με τα τρακτέρ τους οι αγρότες έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης
Σκοπός τους είναι η επίδοση ψηφίσματος στην υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό - Η μετάβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς
του μπλόκου των «Πράσινων Φαναριών» την κάθοδό τους για το ΥΜΑΘ, διασχίζοντας κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και αυτή την ώρα βρίσκονται έξω από το υπουργείο.
Σκοπός τους είναι η επίδοση ψηφίσματος στην υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Κατερίνα Νοτοπούλου
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.