κατέρριψε ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ένας από τους υπουργούς που το επικαλέστηκε.
Όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το επιχείρημα αυτό είναι ερμηνεία της συμφωνίας. «Η συμφωνία δεν το γράφει αυτό, προκύπτει από την ερμηνεία της συμφωνίας» είπε ο κ. Μουζάλας.
από τα νησιά και πέσει η συμφωνία κάθε βράδυ θα έρχονται 2.000 άνθρωποι στη Χίο.
Όπως είπε το 80% όσων έρχονται πλέον στα νησιά είναι παράτυποι μετανάστες ενώ παραδέχθηκε καθυστερήσεις στο θέμα της χορήγησης ασύλου καθώς πλέον το 97% όσων φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ζητούν άσυλο ενώ πριν τη συμφωνία το ποσοστό αυτό ήταν 2%.
«Ναι είναι μια πολύ δύσκολη συμφωνία που κάνει καλό στη χώρα μας καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε 100-150 χιλιάδες μετανάστες και με κλειστά σύνορα» είπε επίσης ο κ. Μουζάλας.
Δεσμεύθηκε, τέλος, ότι θα δημιουργηθούν κλειστά κέντρα στα νησιά παρά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι υποδαυλίζει τις καταστάσεις ώστε αυτά τα κέντρα να μην προχωρούν.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.