Κυκλοφορούσε οπλισμένος με τρία μαχαίρια!

Κυκλοφορούσε οπλισμένος με τρία μαχαίρια!

Το αυτοκίνητο του υπόπτου ακινητοποιήθηκε για έρευνα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο δρόμο μιας τοπικής κοινότητας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Κυκλοφορούσε οπλισμένος με τρία μαχαίρια!
Ούτε... ταχυδακτυλουργός δεν θα έβγαζε από τις τσέπες του τόσα μαχαίρια, όσα είχε στην κατοχή του ένας 50χρονος Έλληνας οδηγός, του οποίου το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε για έρευνα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο δρόμο μιας τοπικής κοινότητας του Δήμου Άργους – Μυκηνών!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν τρία μαχαίρια με λάμες μήκους 0,09, 0,12 και 14,5 εκατοστών αντίστοιχα, που ο 50χρονος δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί τα είχε μαζί του. Τα μαχαίρια κατασχέθηκαν και ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Άργους που διενεργεί προανάκριση για την δραστηριότητά του και σχηματίζει δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ένας 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη μέρα- μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι μήκους 0,23 εκατοστών με λάμα μήκους 0,13 εκατοστών και μία κροτίδα τα οποία κατασχέθηκαν.

*** Αλλά και στο Αγρίνιο συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ένας 42χρονος ο οποίος κυκλοφορούσε μέρα- μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης οπλισμένος με έναν σουγιά. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης