Σέρρες: Σήκωσαν ολόκληρο χρηματοκιβώτιο από κρεοπωλείο!
Στο εσωτερικό υπήρχαν σημαντικό χρηματικό ποσό, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και έγγραφα
Τα καταστήματα ανοίγουν πολύ αργότερα από το κανονικό το πρωί της Μ. Παρασκευής, λόγω της Αποκαθήλωσης, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους που είχαν βάλει στο μάτι ένα κρεοπωλείο στις Σέρρες να «δουλέψουν» με την ησυχία τους!
Οι άγνωστοι δράστες πρέπει να γνώριζαν ότι η 56χρονη ιδιοκτήτρια φύλαγε σε ένα χρηματοκιβώτιο τις εισπράξεις των τελευταίων ημερών, που ήταν ιδιαίτερα αυξημένες εν όψει Πάσχα. Έτσι, παραβίασαν την είσοδο του κρεοπωλείου, «σήκωσαν» το μεταλλικό κουτί και έγιναν καπνός.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου που διενεργεί την προανάκριση, στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου υπήρχαν σημαντικό χρηματικό ποσό, ένας φορητός υπολογιστής και διάφορα έγγραφα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι