Βίκυ Σταμάτη: Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη - Πάω να εισπνεύσω το άρωμα του παιδιού μου

Βίκυ Σταμάτη: Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη - Πάω να εισπνεύσω το άρωμα του παιδιού μου

Με περιμένει, είπε για το γιο της, βγαίνοντας από τις φυλακές Κορυδαλλού - Βρέθηκε λύση με το θέμα της καταβολής της εγγύησης - Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό της από το Δρομοκαΐτειο και από την επιστροφή στο σπίτι στο οποίο θα μείνει σε περιορισμό

Βίκυ Σταμάτη: Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη - Πάω να εισπνεύσω το άρωμα του παιδιού μου
Συγκλονισμένη δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης για να αποφυλακιστεί και τυπικά. 

Δεν ήμουν σε διακοπές, ήμουν στο ψυχιατρείο, δήλωσε εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, η κυρία Σταμάτη εμφανώς καταβεβλημένη απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικηγόρους της, οι οποίοι όπως είπε τη βοήθησαν να εγκαταλείψει το κολαστήριο. Εύχομαι το παιδί μου να βγει σε μια κοινωνία λύκων ως λιοντάρι. Αφήστε με να πάω να εισπνεύσω το άρωμά του, με περιμένει».

«Όσοι δεν με στήριξαν, μού έκαναν καλό γιατί τα κατάφερα μόνη μου» δήλωσε, ενώ στο τέλος των δηλώσεών της φιλούσε και αγκάλιαζε τους δημοσιογράφους που την περιτριγύριζαν. 


Κλείσιμο

Η έξοδος της Βίκυς Σταμάτη



Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη

Το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε τελικά λύση στο πρόβλημα που είχε ανακύψει με την Βίκυ Σταμάτη η οποία αν και αποφυλακίστηκε με απόφαση  του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων δήλωσε αδυναμία να καταβάλλει την εγγύηση που της επιβλήθηκε ύψους 50.000 ευρώ, ως όρος για την αποφυλάκισή της.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, έκανε χρήση της κοινής υπουργικής απόφασης που εκδόθηκε στις 21 Ιουλίου και αναστέλλει μέχρι 31 Οκτωβρίου λόγω των τραπεζικών περιορισμών την καταβολή εγγύησης που επιβάλλεται σε κρατούμενους για να αποφυλακιστούν.

Με βάση αυτή την υπουργική απόφαση και έπειτα από συννενόηση με τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ο κ. Παγορόπουλος κατάφερε να αποφυλακίσει τη Βίκυ Σταμάτη.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση που ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και υπάρχει πιθανότητα να παραταθεί, καταλαμβάνει όλες τις εγγυοδοσίες αλλά και άλλες δικαστικές πράξεις με οικονομικό αντικείμενο (παράβολα κ.λπ.) και όλους τους κρατούμενους – κατηγορούμενους.

Πλέον, η Βίκυ Σταμάτη με την κατάθεση του διαβατηρίου εκ μέρους της βγήκε από το Δρομοκαϊτειο, ελεύθερη πλέον έπειτα από την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Η κλούβα των Μεταγωγών έφυγε από το Δρομοκαΐτειο στις 18:05 με κατεύθυνση τις φυλακές Κορυδαλλού, από όπου η Βίκυ Σταμάτη πήρε το αποφυλακιστήριό της και τυπικά.

Να σημειωθεί ότι μόλις η κυρία Σταμάτη έφτασε στην πύλη του Δρομοκαΐτειου έβγαλε το χέρι της έξω από ένα παράθυρο, σε μία κίνηση χαιρετισμού, ενώ ακούστηκε να λέει: «Ευχαριστώ πολύ». Η κλούβα συνοδευόταν από αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι δικηγόροι της, Γιάννης Παγορόπουλος και Φραγκίσκος Ραγκούσης.














Ο δικηγόρος κύριος Γιάννης Παγορόπουλος




Ο συνήγορος κύριος Φραγκίσκος Ραγκούσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης