Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος, Έλενα Ακρίτα, με ένα συγκινητικό, σημερινό κείμενο της, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, αναφέρεται στην εξαφάνιση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
«Κάτι να κάνουμε, ρε γαμώτο, κάτι να κάνουμε πια! Δεν ξέρω τι...μη με ρωτάτε, δεν έχω ούτε λύσεις ούτε απαντήσεις. Όμως αυτή τη φορά τα διαδικτυακά ευχολόγια (ο Θεός να βοηθήσει το παλικάρι) κι οι κατάρες (να τους ξεσκίσουμε τους αλήτες) δεν φτάνουνε. Καταδικάσαμε το bullying και καθαρίσαμε; Το πουλάκι μου το μετατρέψανε σε ανθρώπινο τζουκ μποξ, το ξεφτίλισαν, το διαπόμπευσαν. Δεν αντέχεται πια, μα την Παναγία! Κάτι να κάνουμε πια, ρε παιδιά, κάτι, ΚΑΤΙ, ρε γαμώτο»!
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco