Αυτοκίνητα από την Κύπρο χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές

Αυτοκίνητα από την Κύπρο χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr πρόκειται για αυτοκίνητα με καρότσα τα οποία χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές στις μάχες αφού πρώτα τοποθετούν βάση για πολυβόλο

Αυτοκίνητα από την Κύπρο χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές
Ανησυχία έχει προκαλέσει στη Λευκωσία η πληροφορία των υπηρεσιών ασφαλείας ότι 170 έως 200 αυτοκίνητα με κυπριακούς αριθμούς κυκλοφορίας βρίσκονται στη κατοχή των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr πρόκειται για αυτοκίνητα με καρότσα τα οποία χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές στις μάχες αφού πρώτα τοποθετούν βάση για πολυβόλο. Όπως φαίνεται τα αυτοκίνητα αυτά αγοράστηκαν ή κλάπηκαν από τις ελέυθερες περιοχές και αφού πέρασαν στα κατεχόμενα μεταφέρθηκαν στη Συρία με πλοίο που από το λιμάνι της Αμμοχώστου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, στην οποία εξετάστηκαν τα μέτρα που λαμβάνονται ώστε να αποτραπεί η διέλευση ανθρώπων και μέσων από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές με σκοπό την ενίσχυση των τζιχαντιστών.

Κλείσιμο
Αυστηρότεροι είναι οι έλεγχοι τόσο στα αεροδρόμια και τα λιμάνια, όσο και στα οδοφράγματα. Επίσης λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας στις πρεσβείες ξένων χωρών, ενώ διακριτικά παρακολουθούνται μουσουλάμνοι που ζουν στη Κύπρο και έχουν επαφές με άτομα στη Συρία και το Ιράκ. Διακριτικής παρακολούθησης τυγχάνουν και τα ισλαμικά τεμένη που λειτουργούν στις ελέυθερες περιοχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης