Σύγκρουση τρένου με αγελάδα στη Φθιώτιδα-Διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία

Σύγκρουση τρένου με αγελάδα στη Φθιώτιδα-Διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία

Η σύγκρουση του τρένου με το ζώο είναι το δεύτερο ατύχημα, μέσα σε σύντομο διάστημα, λόγω της παρουσίας αδέσποτων αγελάδων πάνω στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Νέος εκτροχιασμός τρένου μετά από σύγκρουση με αγελάδα την Κυριακή στην περιοχή μεταξύ Καλλιπεύκης και Καρυάς, στη σιδηροδρομική γραμμή Λιανοκλάδι - Δομοκός στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiastar.gr, η σύγκρουση του τρένου με το ζώο έγινε περίπου στις 13.00 και είναι το δεύτερο ατύχημα, που προκαλείται στη Φθιώτιδα, μέσα σε σύντομο διάστημα, λόγω της παρουσίας αδέσποτων αγελάδων πάνω στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Λόγω του ατυχήματος υπάρχει διακοπή στην κυκλοφορία της κίνησης των τρένων με συνέπεια η μετακίνησή τους να γίνεται με λεωφορεία του ΟΣΕ.

Να σημειωθεί πως περί τα 200 άτομα επέβαιναν στην αμαξοστοιχία intercity 55, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και εκτροχιάστηκε (μόνο το τμήμα της μηχανής) μεταξύ Λιανοκλαδίου και Δομοκού, ύστερα από σύγκρουση με αγελάδα, που βρισκόταν επάνω στις ράγες.

Όπως επιβεβαιώθηκε και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από το ατύχημα, που σημειώθηκε στις 12:50, δεν υπήρξε τραυματισμός. Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα αυτό έχει διακοπεί και θα γίνεται με λεωφορεία.

ΣΧΟΛΙΑ (8)

ΚΤ

Πριν 1,5 μήνα ήμουν σε αντίστοιχο τρένο με 150 επιβάτες, που εκτροχιάστηκε πάλι απο αγελάδες, στην ίδια περιοχή. Το πρώτο βαγόνι σταμάτησε 5 μέτρα απο την γέφυρα της Παπαδιάς και ευτυχώς κανείς δεν επαθε τίποτε. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σήμερα. Η διοίκηση του ΟΣΕ δεν πήρε κανένα μέτρο (π.χ. αγκαθωτό σύρμα κατά μήκος των γραμμών της περιοχής), ενώ πρέπει και η Πολιτεία να στραφεί δικαστικά κατά του κτηνοτρόφου και να απαγορεύσει την βοσκή στην περιοχή πριν έχουμε θύματα. Εκτός και εάν είμαστε Ινδία και προστατευουμε τις "ιερές" αγελάδες σε βάρος των ανθρώπινων ζωών.

@

Μην ανησυχεις εσυ εισαι μεγαλύτερο ζώο απο την αγελάδα και η ζωή σου έχει μεγαλύτερη αξια

Δ.Κ.

Πού έγινε αυτό? Στην Ινδία...?

MICHAELVENET

ΟΧΙ , ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Επιβάτης

Πάτησε την κακομοιρη την αγελάδα ο οδηγος για να κανει χαβαλε κ κόντεψε να σκοτώσει τον κοσμο

Κώστας

Καλά σοβαρολογείς; Ο κάθε Βλάχος αφήνει τα ζώα του αδέσποτα και την πληρώνουν οι υπόλοιποι. Να στραφεί ο ΟΣΕ εναντίον του δικαστικά. Μόνο έτσι οι βλάχοι θα βάλουν μυαλό

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης