Σύγκρουση τρένου με αγελάδα στη Φθιώτιδα-Διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία

Σύγκρουση τρένου με αγελάδα στη Φθιώτιδα-Διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία

Η σύγκρουση του τρένου με το ζώο είναι το δεύτερο ατύχημα, μέσα σε σύντομο διάστημα, λόγω της παρουσίας αδέσποτων αγελάδων πάνω στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Σύγκρουση τρένου με αγελάδα στη Φθιώτιδα-Διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία
Νέος εκτροχιασμός τρένου μετά από σύγκρουση με αγελάδα την Κυριακή στην περιοχή μεταξύ Καλλιπεύκης και Καρυάς, στη σιδηροδρομική γραμμή Λιανοκλάδι - Δομοκός στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiastar.gr, η σύγκρουση του τρένου με το ζώο έγινε περίπου στις 13.00 και είναι το δεύτερο ατύχημα, που προκαλείται στη Φθιώτιδα, μέσα σε σύντομο διάστημα, λόγω της παρουσίας αδέσποτων αγελάδων πάνω στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Λόγω του ατυχήματος υπάρχει διακοπή στην κυκλοφορία της κίνησης των τρένων με συνέπεια η μετακίνησή τους να γίνεται με λεωφορεία του ΟΣΕ.

Να σημειωθεί πως περί τα 200 άτομα επέβαιναν στην αμαξοστοιχία intercity 55, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και εκτροχιάστηκε (μόνο το τμήμα της μηχανής) μεταξύ Λιανοκλαδίου και Δομοκού, ύστερα από σύγκρουση με αγελάδα, που βρισκόταν επάνω στις ράγες.

Κλείσιμο
Όπως επιβεβαιώθηκε και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από το ατύχημα, που σημειώθηκε στις 12:50, δεν υπήρξε τραυματισμός. Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα αυτό έχει διακοπεί και θα γίνεται με λεωφορεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης