Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απατεώνα στα Γρεβενά

Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απατεώνα στα Γρεβενά

Παριστάνοντας άλλοτε τον εφοριακό και άλλοτε τον λογιστή συγγενικών τους προσώπων εξαπατά ηλικιωμένους 

Χτύπησε ξανά ο άγνωστος απατεώνας που εδώ και μήνες περιφέρεται στα χωριά της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών και εξαπατά ανυποψίαστους ηλικιωμένους παριστάνοντας άλλοτε τον εφοριακό και άλλοτε τον λογιστή συγγενικών τους προσώπων που δήθεν έχουν οφειλές.

Αυτή τη φορά, ο δράστης πρωτοτύπησε, αφού συστήθηκε ως... τραπεζικός υπάλληλος σε μια 83χρονη γυναίκα στο σπίτι της πήγε στην κοινότητα Μηλιά. Ο απατεώνας ισχυρίστηκε ότι είχε κατατεθεί στην τράπεζα επιστροφή φόρου για το γιο της ηλικιωμένης, αλλά για να μπορέσει να την εισπράξει έπρεπε πρώτα να ξεχρεώσει μια παλαιότερη οφειλή που είχε προς την εφορία!

Η 83χρονη πίστεψε το παραμύθι που της σέρβιρε ο άγνωστος και του έδωσε 200 ευρώ που είχε όλα κι όλα. Όμως, εκείνος της είπε ότι δεν έφταναν για να καλύψουν την υποτιθέμενη οφειλή και η γριούλα του έδωσε... δύο χρυσές λίρες για να ξεχρεώσει! Φυσικά, ο δράστης έγινε καπνός και αναζητείται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Γρεβενών. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nosokomeio_samou

Το υπουργείο Υγείας διερευνά ήδη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε όσον αφορά το καθεστώς χορήγησης της άδειας στον συγκεκριμένο γιατρό - αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης έργου με δύο παιδιάτρους, διάρκειας δύο μηνών