Κύπρος: Συνεχίζεται η δίκη για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα

Κύπρος: Συνεχίζεται η δίκη για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα

Είμαι αντιεξουσιαστής, αλλά δεν σκότωσα τους πέντε ανθρώπους, είμαι αθώος, δήλωσε ο 29χρονος Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ένας εκ των δύο κατηγορούμενων

Κύπρος: Συνεχίζεται η δίκη για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα
Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, η δίκη των δύο Ελλήνων Δημήτρη Μαμαλικόπουλου 29 ετών και Αναστάσιου Τσεχιλίδη 41 ετών, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για την εν ψυχρώ δολοφονία πέντε ανθρώπων στην Αγία Νάπα.

Ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος απολογήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου με ανώμοτη δήλωση σημειώνοντας πως δεν επιθυμεί να προβεί σε ένορκη μαρτυρία γιατί οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω του δεν του το επιτρέπουν, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.  

Κλείσιμο
Ο Μαμαλικόπουλος δήλωσε αθώος στις κατηγορίες  αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν είμαι εγώ που σκότωσα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν τους γνώρισα ποτέ μου, δεν με γνώρισαν ποτέ τους και δεν είχα οποιοδήποτε λόγο να πράξω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ άλλωστε να πράξω κάτι τέτοιο. Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και δεν θα μπορούσα ποτέ να προβώ δια της βίας σε στέρηση αυτής. Μπορώ να πω ότι δεν σέβομαι την περιουσία αυτών που με κλεψιές και λαμογιές πίνουν το αίμα του λαού και για τον λόγο αυτό έχω συλληφθεί στο παρελθόν σε πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Την ανθρώπινη ζωή την σέβομαι όπως απαιτώ και εγώ να σέβονται την δική μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης