Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στους κατοίκους της πρωτεύουσας η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική το απόγευμα της Παρασκευής (24/7). Η λεωφόρος ΝΑΤΟ στα Άνω Λιόσια πλημμύρισε με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί με τα οχήματά τους να εγκλωβιστούν.
Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες από το σημείο η στάθμη του νερού έφτανε μέχρι την πόρτα του οδηγού και το γόνατο ενός ανθρώπου. Κάποιοι οδηγοί βγήκαν έξω από τα αυτοκίνητά τους και επιχείρησαν να τα σπρώξουν.
Ακόμα και μεγάλα φορτηγά δυσκολεύτηκαν να περάσουν από τον συγκεκριμένο δρόμο. Το νερό είχε σχεδόν «καταπιεί» μηχανάκια.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας