Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα με τη συνοδεία της Αστυνομίας στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με πολύ βαθιά τραύματα στο πρόσωπο έπειτα από την επίθεση του σκύλου -που κατά δήλωση των γονέων- ήταν της οικογενείας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, κινδύνεψε η ζωή του παιδιού και το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε τιτάνια προσπάθεια για να το σώσουν.
Αρχικά εισήχθη στη νευροχειρουργική κλινική και αμέσως μπήκε χειρουργείο στο οποίο συμμετείχαν νευροχειρουργοί και πλαστικοί χειρουργοί. Το χειρουργείο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς κράτησε πάνω από 4 ώρες.
Μετά το τέλος του χειρουργείου, η κατάσταση του παιδιού ήταν σοβαρή καθώς διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.
Το ευχάριστο είναι όμως πως σήμερα παρουσιάζει ραγδαία βελτίωση η υγεία του κοριτσιού και αναμένεται να γυρίσει στη νευροχειρουργική κλινική.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.