Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν αστικό λεωφορείο παρέσυρε 18χρονο. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και για το περιστατικό συνελήφθηο οδηγός του λεωφορείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος φέρεται να πετάχτηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το διερχόμενο όχημα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα μηχανή του ΕΚΑΒ και από το σημείο περνούσε ιδιωτικό ασθενοφόρο που μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο που δεν εφημέρευε.
Οι γιατροί στο Τζάνειο έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό που είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια έκριναν πως δεν μπορεί να διακομιστεί και νευροχειρουργός θα τον χειρουργήσει στο νοσοκομείο για να γίνει εισαγωγή στη ΜΕΘ.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.