Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/3) στην οδό Λαρίσης, στη Λαμία, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα μηχανάκι ντελίβερι.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο μοτοσικλετιστής κινούταν κανονικά με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης και ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε σταματήσει δεξιά με αναμμένα αλάρμ.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει αναστροφή αριστερά, κλείνοντας έτσι το δρόμο του μοτοσικλετιστή, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να πέσει πάνω στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού.
Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.