Χειροπέδες σε 36χρονο αλλοδαπό οδηγό πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τις βραδινές ώρες των Χριστουγέννων, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο ΙΧ που οδηγούσε.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένα αυτοκίνητο κινούνταν ύποπτα και κάλεσαν τον οδηγό να ακινητοποιηθεί. Όταν τον προσέγγισαν, ο 36χρονος επιχείρησε να τραβήξει από το παντελόνι του πιστόλι, το οποίο είχε φυσίγγιο στη θαλάμη, γεγονός που προκάλεσε άμεση επέμβαση των αστυνομικών.
Παρότι ο 36χρονος προέβαλε αντίσταση, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και ΕξιχνίασηςΕγκλημάτων Ομονοίας. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν:
ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, ένας γεμιστήρας, και τέσσερα επιπλέον φυσίγγια.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.