Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Νεάπολης Συκεών το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 32χρονος ημεδαπός άφησε τον μόλις δύο ετών ανιψιό του μόνο στο σπίτι του, ώστε να πάει να παραλάβει τα υπόλοιπα ανίψια από το σχολείο.
Τότε, ο μικρός βγήκε στους δρόμους της Νεάπολης και ξεκίνησε να περιπλανιέται. Ο ανήλικος εντοπίστηκε από γείτονες του 32χρονου, οι οποίοι προχώρησαν στη σχετική καταγγελία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.