Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός 72χρονου Αυστριακού τουρίστα, ο οποίος φέρεται να ταξίδεψε στη χώρα μας για διακοπές, όμως αγνοείται εδώ και 40 ημέρες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το taxydromos.gr, χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή της Άνω Κερασιάς, το ΙΧ το οποίο, όπως διαπιστώθηκε μετά από διασταύρωση στοιχείων, είχε νοικιάσει ο τουρίστας.
Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί πριν από ενάμιση μήνα από φίλους του, με τους οποίους βρισκόταν στην περιοχή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει βόλτα μόνος του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή