Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (26/10) στο χωριό Έλος της Κισσάμου Χανίων κατά τη διάρκεια της γιορτής κάστανου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δράστης και θύμα ήταν συγγενείς. Όλα συνέβησαν ανήμερα της ονομαστικής εορτής του 52χρονου και ενώ χόρευε. Τη στιγμή, που ο 52χρονος ήταν στην πίστα, τον πλησίασε ο δράστης και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τουλάχιστον δύο φορές στο στήθος. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα κίνητρα του δράστη, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι