Έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώνονται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς την πρωτεύουσα, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, έπειτα από ανατροπή αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανετράπη στο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ σε αυτό εγκλωβίστηκε ένα άτομο το οποίο έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Τα οχήματα κινούνται πολύ αργά, ενώ στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κίνηση και να επαναφέρουν την κανονική ροή στον δρόμο.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.