Με την οικογένειά του επικοινώνησε χθες ο βοηθός νοσηλευτής, ο οποίος έκανε λάθος μετάγγιση αίματος σε 62χρονη ασθενή που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Δημήρη Σιδέρη, ο βοηθός νοσηλευτής αναμένεται σύντομα να παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών.
Ο κ. Σιδέρης είπε για τον συνάδελφό του ότι ήταν «η κακιά ώρα που όμως δεν πρέπει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ασθενών στους εργαζόμενους των νοσοκομείων και το ΕΣΥ». Όπως είπε στην ΕΡΤ, πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο 30 ετών, εξαιρετικό στη δουλειά του, ο οποίος την ημέρα που συνέβη το λάθος ενημέρωσε ο ίδιος τη Διευθύνουσα για το περιστατικό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, υποστήριξε, επικαλούμενος συναδέλφους του με τους οποίους μίλησε, ότι η πορεία της υγείας της γυναίκας «πάει καλύτερα και φαίνεται ότι θα πάνε καλά τα πράγματα».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.