Πρόσκρουση επιβατικού στην προβλήτα της Τήνου - Με άλλο πλοίο οι επιβάτες στον προορισμό τους
Εκτελούσε το δρομολόγιο Νάξος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα με 40 επιβάτες και 13 οχήματα
Μικρής έκτασης πρόσκρουση σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (31/5) κατά τον κατάπλου του επιβατικού-οχηματαγωγού «Αικατερίνη Π.» στην προβλήτα του λιμένα Τήνου.
Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Νάξος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα, μετέφερε 40 επιβάτες, 8 ΙΧ οχήματα, 2 φορτηγά και 3 δίκυκλα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή όλοι οι επιβάτες προωθήθηκαν με ασφάλεια στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια του περιστατικού, ενώ πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση στο πλοίο για την εκτίμηση τυχόν ζημιών.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.