Σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ζάκυνθο προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ταξίδεψαν στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις συγγενείς (πατέρας, θείος, γιος) αλβανικής καταγωγής.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ως δράστης της δολοφονίας με μαχαίρι ομολόγησε ότι είναι ο πατέρας.
Όπως προέκυψε, οι τρεις Αλβανοί προσπάθησαν να ληστέψουν την 69χρονη το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου αλλά εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να την μαχαιρώσει και να την τραυματίσει θανάσιμα στον μηρό.
Την άτυχη γυναίκα είχε βρει το μοιραίο πρωί ο γιος της να κείτεται χωρίς τις αισθήσεις της στα σκαλοπάτια της εισόδου του σπιτιού της, κοντά στο αυτοκίνητό της.
Ο ιατροδικαστής που μετέβη στο σημείο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από εγκληματική ενέργεια καθώς η γυναίκα έφερε τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο στον αριστερά μέσα μηρό, πάνω από το γόνατο, το οποίο προκάλεσε μεγάλη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή σε λίγα λεπτά.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.