Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 38χρονος μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και απείλησε την υπάλληλο με ροτβάιλερ.
Όλα έγιναν όταν ο άνδρας εισήλθε στο κατάστημα και ζήτησε από υπάλληλο να του πιστώσει σε ηλεκτρονική εφαρμογή εταιρείας τυχερών παιχνιδιών, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο. Μάλιστα ο 38χρονος απείλησε την υπάλληλο για την σωματική της ακεραιότητα χρησιμοποιώντας ως εκφοβιστικό μέσο τον σκύλο του.
Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με δίκυκλο, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν το βράδυ της Τετάρτης και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.