Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Χαλκιδική όταν ένας 48χρονος επιβάτης απείλησε τον οδηγό του οχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη προς Θεσσαλονίκη.
Ο άνδρας φαίνεται ότι ανέβηκε στο όχημα από το χωριό Στρατώνη και ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά στον οδηγό και να τον απειλεί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε στην κατοχή του ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο στο χωριό Παλαιόχωρα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή.
Σημειώνεται ότι το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.