Δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων, για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, σχηματίστηκε έπειτα από έρευνα των αστυνομικών Αρχών στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχε προηγηθεί καταγγελία από διευθυντή σχολικής μονάδας ότι στις 10 Ιανουαρίου, ένας μαθητής εντόπισε στον προαύλιο χώρο του σχολείου τρία γκαζάκια και πλαστικό μπουκάλι, χωρητικότητας μισού λίτρου, που περιείχε βενζίνη.
Τα αντικείμενα περισυλλέχτηκαν και κατασχέθηκαν από τις Αρχές και στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο ανηλίκων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.