Καλάβρυτα: Ο σεισμός που έγινε τα ξημερώματα δεν έχει καμία επίπτωση για την περιοχή της Αχαΐας, λέει ο Γκανάς
Η σεισμική δόνηση συνέβη κάτω από την Πελοπόννησο στην καταδυόμενη αφρικανική πλάκα, σύμφωνα με τον διευθυντή ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου
«Η σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 2:37 τα ξημερώματα με επίκεντρο 16 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων, δεν έχει πρακτικά καμία επίπτωση για την περιοχή της Αχαΐας», ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ΑθανάσιοςΓκανάς, διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου.
Όπως πρόσθεσε, «η σεισμική δόνηση συνέβη κάτω από την Πελοπόννησο στην καταδυόμενη αφρικανική πλάκα, ήταν ενδιάμεσου βάθους, χαρακτηριστικός για το τόξο και δεν έχει επαναλαμβάνω καμία επίπτωση για την Αχαΐα».
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από την σεισμική δόνηση.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.