Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο το οποίο φορούσε περούκα, εισέβαλε στην τράπεζα που βρίσκεται επί της λεωφόρου Δεκελείας και υπό την απειλή όπλου απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με τη βοήθεια ενός συνεργού του που τον ανέμενε με μοτοσικλέτα. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη