Αγανάκτηση επικρατεί στην Ύδρα για τη φωτιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από ασυνείδητους επιβάτες ιδιωτικού σκάφους που έπλεε στην περιοχή, οι οποίοι πέταξαν πυροτεχνήματα στην παραλία Άγιος Νικόλαος με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες δασώδης έκταση που υπάρχει στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αντιλήφθηκαν τι είχαν κάνει, προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά και, όταν δεν τα κατάφεραν, αρκέστηκαν να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική και έφυγαν.
Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική, η φωτιά έχει οριοθετηθεί αλλά υπάρχουν διάσπαρτες εστίες και στο σημείο επιχειρούν τρεις πυροσβέστες, πέντε εθελοντές ενώ ρίψεις νερού κάνει ένα ελικόπτερο.
«Μας προκαλεί αγανάκτηση ότι κάποιοι τόσο ανεύθυνα ρίχνουν πυροτεχνήματα σε πευκοδάσος» δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης.
Ο ίδιος, μάλιστα, είπε ότι ο δήμος θα κινηθεί αστικά κατά αυτών που προκάλεσαν τη φωτιά όταν αυτοί εντοπιστούν από τις αρχές.
«Είμαστε στο πικ της τουριστικής περιόδου καλό είναι να είνα όλοι υπεύθυνοι για το τι κάνουν» πρόσθεσε ο δήμαρχος Ύδρας μιλώντας στην ΕΡΤ
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.