Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Η γυναίκα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, κάλεσε η ίδια την αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου»

astynomia5
Προθεσμία να απολογηθεί στην ανακρίτρια την Τετάρτη ζήτησε και πήρε η 49χρονη, η οποία ομολόγησε ότι το Μεγάλο Σάββατο σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο.

Η 49χρονη, η οποία σήμερα Κυριακή του Πάσχα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και φέρεται να σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Η γυναίκα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, κάλεσε η ίδια την αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου».

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή της, ενώ ισχυρίζεται ότι κίνητρο ήταν πως ο 70χρονος τη δηλητηρίαζε ρίχνοντας φάρμακα στο φαγητό της.

Κλείσιμο
Η γυναίκα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου κι ενώ ήταν στα κρατητήρια άρχισε να συνειδητοποιεί την πράξη της, λύγισε και ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον γιό της ο οποίος είναι το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις 

Στο μεταξύ, νέες αποκαλύψεις έγιναν πριν από ένα 24ωρο για την οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η δράστιδα τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στο νησί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d10up59ioys9)


Συγγενείς λένε ότι τον είχε χτυπήσει ξανά πριν από λίγους μήνες. Η γυναίκα στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί, δε, για ψυχιατρικούς λόγους.

«Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», είπε στο STAR συγγενής θύματος.

Ο 70χρονος προσπαθούσε να της χορηγήσει τα φάρμακα βάζοντάς τα στο φαγητό της ενώ εκείνη πίστευε ότι ήθελε να τη δηλητηριάσει και σύμφωνα με τις Αρχές αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που τσακωνόταν μαζί του.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της ασφάλειας μετά τη σύλληψή της. Η 49χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ενώ τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την πράξη της, μάλιστα λύγισε κάποιες στιγμές και ζητούσε να μιλήσει με τον γιό της στο τηλέφωνο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο γιος της 49χρονης. 

Ειδήσεις σήμερα:

Σαν σενάριο ταινίας - Ο Ουκρανός βιαστής, το ζευγάρι των Τσέχων, ένα πάρτι γενεθλίων και... πολύ ξύλο στην Κύπρο

Κροτίδα έσκασε στα χέρια 14χρονου στα Χανιά - Έχασε τρία δάχτυλα


«Αν ακούς, σε αγαπάω επίσης»: Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απάντησε σε θαυμάστριά του... 60 χρόνια μετά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης